de Blij Dieetvrij Club Early Bird aanbieding - Blij Dieetvrij

DE blij dieetvrij club

black friday deal

De club is dé plek om te werken aan een geweldige relatie met eten en met jouw lijf. Zodat eten weer een feest wordt, en jouw lichaam puur genieten!


Als je lid wordt tijdens black friday week, krijg je 30% korting op een jaarabonnement. Je krijgt daarnaast ook toegang tot de gloednieuwe masterclass Bite-Sized (over stap voor stap omgaan met overeten), én je krijgt het Blij Dieetvrij Carddeck toegestuurd!Wil je jouw huidige maandabonnement graag omzetten naar een jaarabonnement met deze fijne actie? Dat kan ook! 

Stuur dan even een berichtje naar saskia@blijdieetvrij.nl. Dan regelen we de administratie voor je!


Is de club IETS voor jou?

 • Je hebt besloten om te stoppen met diëten, calorieën/macro's tellen of jezelf op andere wijze restricties opleggen, maar je hebt geen idee wat te doen in de plaats daarvan. 
 • Je hebt al wat geëxperimenteerd met intuïtief of vrij eten, maar je merkt dat je jezelf blijft overeten. Diep van binnen denk je nog steeds in goed en fout eten.
 • Je wilt heel graag zorgen voor jouw eigen gezondheid en welzijn, maar je bent het zat dat eten hierdoor juist ingewikkeld wordt. Je wilt weten hoe je dit kunt doen op een manier die ontspannen aanvoelt.
 • Je leeft met name in jouw hoofd, en je hebt geen idee hoe je emoties moet toelaten, of in contact moet komen met jouw lichaams-signalen.
 • Je vertrouwt jezelf en jouw lichaam voor geen meter, als het gaat om maat houden rondom eten. En je zou graag meer met jouw lijf willen samenwerken, en er steeds meer van gaan genieten.
 • En, als je kinderen hebt, wil je graag een voorbeeld zijn voor jouw kinderen, en ze helpen om een ontspannen relatie met eten en een positief zelfbeeld op te bouwen.

Het maakt niet uit hoe lang je al een strijd met eten ervaart, hoe oud je bent, of hoeveel je precies weegt. Ook jij kan een geweldige relatie met eten en met jouw lijf creëren.

Een relatie waarin je:

Jouw eetpatroon in balans brengt zonder daar continu over na te hoeven denken

Stopt met die eetbuien en breekt met de alles-of-niets mentaliteit


Schaamteloos kunt genieten van een lekker toetje, zonder je achteraf schuldig te voelen en direct te willen compenserenJe jezelf een hoop tijd, geld en energie bespaart door nooit meer de nieuwste dieetrage te hoeven volgen

Rust ervaart in jouw hoofd, zonder die obsessieve gedachten over eten en sporten


Jouw lijf met liefde beweegt en salades eet, zonder dat het voelt als een straf of een "moetje"

Met een stappenplan, de juiste tools, support en community...

Kun jij ook die geweldige relatie met eten voor jezelf gaan creëren!


Met de Blij Dieetvrij methode werk je met behulp van verschillende modules stap voor stap aan:

 • Vertrouwen op jouw lijf. In een uitgebreide module help ik je weer on contact komen met jouw emoties en de waardevolle signalen van jouw lijf. Luisteren naar, en reageren op jouw lichaamssensaties, zorgt ervoor dat we een diepere connectie en vertrouwensband met ons lichaam opbouwen. Maar ook, dat we meer kunnen genieten van ons lijf als ons eigen instrument. Én dat intuïtief eten dikwijls een stuk beter "lukt".
 • Radicale zelfacceptatie & Body Confidence, om stap voor stap te leren omgaan met negatieve lichaamsgedachten, en te voorkomen dat ze je in een oneindige spiraal van gevoelens van "nooit goed genoeg" sturen. In onze huidige maatschappij met vrij extreme schoonheidsidealen lijkt het bijna onmogelijk om als vrouw écht lekker in je vel te zitten. Maar het wél kan als je start met het mindset- en lichaamswerk uit de Blij Dieetvrij Club. 
 • Intuïtief eten, zodat je écht jouw eet-regels en restricties leert loslaten en leert eten op een manier die past bij jouw eigen lijf. Zodat je je eindelijk kunt ontspannen rondom eten, jouw metabolisme weer aanwakkert en een gezonde balans kunt vinden. Je stopt met eetbuien, overeten en alles-of-niets denken rondom eten, een leert weer genieten zonder schuldgevoel.
 • Gezonde gewoontes (want blijvende gedragsverandering is geen appeltje eitje!). In de club leer je hoe je écht helpend (ant-dieet) gedrag in jouw leven implementeert, zodat je voorkomt dat je blijft terugvallen in oude patronen. Ik introduceer met liefde ❤️

de Blij Dieetvrij Club

Blij Dieetvrij Club product

Via een new and improved leerplatform mét een mobiele app.


Zodat je gemakkelijk onderweg een les kan beluisteren, een vraag kan stellen, of een helpend audio berichtje kan opzoeken als je even wat support nodig hebt.


Als je lid wordt tijdens de summersale, krijg je niet alleen 30% korting op een jaarabonnement. Je krijgt ook toegang tot de Intuïtief eten Intensive versie 2.0, en als allereerste, vers van de pers, in september het Blij Dieetvrij Carddeck toegestuurd (nog niet eerder verschenen)!


dit is wat je krijgt als clublid

1.
Stap voor stap videolessen die je helpen naar rust rondom eten en zelfacceptatie

De basismodules in de Blij Dieetvrij Club begeleiden je uit die vicieuze cirkel van diëten en overeten en naar meer rust rondom eten en meer liefde voor jouw lijf.


De hoofdmodules bestaan uit een duidelijk stappenplan waarmee je werkt aan achtereenvolgens zelfacceptatie, intuïtief eten, gezonde gewoontes en body confidence, zodat je je kunt losmaken van de vicieuze cirkel van restricties, eetbuien en overeten en durft te vertrouwen op jouw lijf!

2.
Verdiepende masterclasses, audio-bestanden, e-books en werkbladen


Los van de basismodules vind je op de ledensite ook een uitgebreide bibliotheek met bonusmateriaal.


De verdiepende masterclasses zijn toegespitst op de verschillende behoeftes die er kunnen ontstaan. (Zodat je kunt onderzoeken welke onderliggende behoeftes jij hebt als het gaat om jouw eetgedrag of de relatie met jouw lijf, en hoe je hierin steeds beter voor jezelf kan zorgen!). Denk aan masterclasses over snacken in de avonduren, stress eten, zelfcompassie en liefdevol voeden. 

3.
Iedere maand een aanvullende, gloednieuwe masterclass voor extra diepgang


Alles wat je nodigt hebt om écht die rust rondom eten en jouw lijf te vinden, is direct beschikbaar via de membersite. Je kunt die lessen meteen op jouw eigen tempo volgen.


Daarnaast wordt er iedere maand gloednieuwe content gedeeld die een aanvulling kan zijn op jouw ervaringen in de club.


Voor deze nieuwe materialen put Saskia direct uit haar eigen ervaringen en/of ze gaat dieper in op terugkerende veel-gestelde vragen of behoeftes van de clubleden. 


4.
Maandelijkse live Q&A sessies met Saskia

De maandelijkse live sessies zijn mijn favoriete onderdeel uit de club. Want dat is het moment waarop we echt verbinding met elkaar vinden en waarop we de diepgang kunnen opzoeken rondom jouw prangende vragen.


Ik organiseer maandelijks minimaal twee sessies: een uitgebreide Q&A sessie, zodat we jouw obstakels kunnen tackelen. En een live sessie om samen een begeleide oefening te doen die je helpt om in contact te komen met jouw lijf en/of jouw emoties.


Kun je niet live meekijken, dan kun je altijd jouw vragen insturen en achteraf de replay terugkijken.

5.
Boekentips en andere hulpmiddelen


Uiteraard verzamel(de) ik ook alle tips die ik zelf ontzettend waardevol vond in mijn eigen proces, en die andere clubleden aanraden.


Denk aan een uitgebreide boekenlijst, met de aanraders per thema. (Voor als je een echte lezer bent, of graag meer wilt lezen over de wetenschap achter de aanpak!)


Ook nam ik verschillende audio-bestanden voor je op, die je kunt beluisteren op de meest cruciale momenten. Zoals op dat moment dat je die eetbui voelt aankomen. Of voor op het moment dat je te maken hebt met heftige emoties.


Een audio-coach in jouw broekzak!

6.
Toegang tot de besloten community


Dit is iets waar je waarschijnlijk nu nog niet zoveel om geeft.


Maar voor veel vrouwen is dit de plek waar ze de herkenning vinden. Dit zorgt ervoor dat je je niet alleen voelt in dit proces, en ook kan leren van de vragen en ervaringen van anderen.


Hoe fijn is het als anderen je even een hart onder de riem kunnen steken, als je vastloopt of terugvalt in oude patronen? Dat is zoveel waard in dit proces (wat geheid niet zonder de nodige uitdagingen zal zijn).


Dit is uiteraard ook de plek waar ik bijna dagelijks te vinden ben, en waar je tussen de live sessies door al jouw vragen kwijt kan!


Je vindt de community gewoon op de membersite (en je hebt dus geen Facebook nodig!)
De Blij Dieetvrij Club helpt je stap voor stap naar een geweldige relatie met eten en jouw lijf!

Dit maakt 

de blij dieetvrij club

uniek

Je krijgt geen voedings-schema's, regels of nieuwe restricties. 


In de club verdiep je je in het waarom van eten, en jouw eigen eetpsychologie. 


Je leert eten op intuïtie, met een bewezen raamwerk dat leidt tot meer rust rondom eten. Je wordt jouw eigen voedingsgoeroe omdat je leert luisteren naar, en vertrouwen op jouw eigen lijf. (Want dat is niet kapot, ook al voelt het soms wel zo!)


Dit betekent dat je nooit meer op maandag voor jouw gevoel "de touwtjes strakker moet aantrekken". Je stapt uit de vicieuze cirkel van restricties, eetbuien en overeten stappen en ervaart meer liefde & respect voor jouw lijf.

MAAK GEBRUIK VAN DE summersale ACTIE!

Krijg nu een jaar lang toegang tot al die basismodules, de verdiepende bonussen, de live sessies en de support van Saskia in de Blij Dieetvrij club voor een fractie van de normale prijs. Bouw ook aan jouw geweldige relatie met eten & jouw lijf, voor slechts:

van 660,- voor:


444,- per jaarGeef jezelf rustig de tijd om uitgebreid in alle materialen te duiken! Ontvang maar liefst 30% korting op een jaarabonnement, toegang tot de gloednieuwe masterclass Bite-Sized (over stap voor stap omgaan met overeten), én het Blij Dieetvrij Carddeck toegestuurd!

(Aanbieding geldig t/m Cyber Monday, maandag 29 november)


en er is meer...

Als je lid wordt van de club, krijg je direct toegang tot honderden euro's aan bonusmateriaal. 

Intuïtief eten met en voor kinderen t.w.v. 249,-


Hoe help je jouw kinderen bij het creëren van een ontspannen relatie met eten? Wat kun je doen als jouw kinderen in het geheim snoepen? Of als ze extreem lastige eters zijn? Hoe help je ze bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld?


Dat en meer in deze uitgebreide 6-delige training.

De Feeling Worthy Intensive t.w.v. 199,-


Leer stap voor stap dealen met de worthiness wond: De oude wond die voor terugkerende gevoelens kan zorgen van "niet goed genoeg/slank genoeg/mooi genoeg" zijn! 


We gaan een laagje dieper om te onderzoeken hoe je voorkomt dat je continu terugvalt in oude patronen.


Nieuwste module: Vertrouwen op jouw lijf t.w.v. 249,-

Je hebt misschien wel alle boeken over eetgedrag en intuïtief eten gelezen (en alle podcasts die er bestaan geluisterd?). En toch voel je dat het je nog steeds niet écht lukt.


In deze module kijken we naar de ontbrekende schakel; je leert stap voor stap meer contact maken met jouw lijf, jouw lichaamssignalen en jouw emoties.


Snacken in de avonduren t.w.v. 49,-


Waar komt jouw snack- of snaaibehoefte in de avond vandaan? En hoe kun je hieromtrent lief zijn voor jezelf én jouw lijf?

Stop met het plakken van een pleistertje op iets wat mogelijk te maken heeft met een dieperliggende behoefte! 


Omgaan met (de angst voor) gewichtstoename (t.w.v. 49 euro)

 Soms lukt vrij en intuïtief eten gewoon niet, omdat angst ons blokkeert. Omdat je diep van binnen heel bang bent om aan te komen, bijvoorbeeld.


In deze masterclass help ik je omgaan met deze angst, zodat je écht die vrijheid rondom jouw lijf en rondom eten kan gaan ervaren.


Liefdevol voeden t.w.v. 39,-


Als je voedselvrij leeft, hoef je na een vakantie nooit meer op dieet, toch? Maar hoe komt het dan dat dit soms wel zo voelt, en hoe kunnen we met dat gevoel omgaan?

Deze videoserie helpt je, als je:
Het gevoel hebt weer op dieet te moeten (of een andere interventie te doen).
Je ongemakkelijk voelt in jouw lijf, na een periode van overeten (of anders eten).
Je merkt dat lief zijn voor jouw lijf nog niet automatisch gaat..

Van snappen naar voelen (t.w.v. 39 euro)

 Als je wel snapt hoe en waarom intuïtief eten werkt, maar het lukt je niet om écht te gaan luisteren naar jouw lijf en te stoppen met overdenken. Want wat is intuïtie eigenlijk? En hoe kun je er echt naar gaan luisteren?


Hoe stop je met constant overdenken en bekritiseren van jouw eetgedrag en maak je eindelijk de stap naar het luisteren en vertrouwen op jouw lijf?


Rust rondom eten tijdens de feestdagen t.w.v. 39,-


Zodat je oprecht kunt gaan genieten van deze dagen, en je je niet bezorgd, onrustig, of schuldig of voelt als het gaat om jouw eetgedrag. Ik vertel je meer over de 6 stappen die je hierin helpen.


Ik geef je in de bijlagen handvaten om om te gaan met lastige gesprekken en opmerkingen van anderen.

Intuïtief sporten & bewegen (t.w.v. 49 euro)

 Soms kunnen onze sportactiviteiten doorslaan in een soort beweegdrang, waardoor we ons grote zorgen maken als we even NIET kunnen bewegen. Waarbij we met vlagen ook te diep gaan, en sport juist gebruiken om even niet te hoeven voelen. Als we de andere kant opslaan, herkennen we misschien fasen van niet bewegen. Van een impasse rondom lichaamsbeweging. In deze masterclass wil ik je helpen om te onderzoeken hoe jij weer plezier kan ontdekken in lichaamsbeweging. Maar ook, hoe je ervoor zorgt dat je het doet vanuit zelfzorg, en niet vanuit de drang om jouw lijf te veranderen. Want dat werkt uiteindelijk alleen maar averechts.


In de flow t.w.v. 39,-


Maak kennis met de cyclische natuur van jouw vrouwelijke lijf, om haar fluctuerende signalen steeds beter te begrijpen, om te kunnen anticiperen op jouw behoeftes en zelfzorg naar een hoger niveau te tillen.

En dit is slechts een greep uit alle masterclasses en challenges die je vindt tussen het bonusmateriaal.


Je kunt ook aan de slag met o.a. het veranderen van jouw beleving van negatieve emoties, met het ontwikkelen van zelfcompassie, en met de dieperliggende behoeftes achter emotie eten. Of één van de live sessies terugkijken. Je kunt van alle live sessies van de afgelopen 1,5 jaar de replays bekijken of maandelijks live meedoen aan de nieuwe sessies!


Liever stap voor stap een de slag met een overzichtelijk stappenplan? Dat kan natuurlijk ook. Ik zorg ervoor dat je niet verdwaald! 😉

wat anderen zeggen


"Saskia kwam op mijn pad in 2018 en in 2019 stapte ik in de Blij Dieetvrij Club. Die paar maanden bij haar waren voor mij de start van een compleet nieuw leven. Op dat moment had ik orthorexia, en de week voordat ik in een eetstoorniskliniek aan de slag kon, voelde ik aan elke cel in mijn lichaam NEE. Ik wil niet NOG meer regeltjes. Ik wil net VRIJ van die obsessieve gedachten rondom eten. En Saskia heeft letterlijk die weg voor mij vrijgemaakt. Ik ben haar onbeschrijfelijk dankbaar!"

- elien taelman (https://elientaelman.be)

"Mijn grootste succes in dit proces is dat ik heel relaxed ben geworden wat eten betreft. Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ook die gewoonte om, na de kids in bed welterusten te hebben gezegd, naar beneden te gaan met alvast het idee dat ik een stuk chocola of toetje zou eten als ontspanningsmoment, is er niet meer. De gedachte niet, de behoefte ook niet. Het is interessant om te merken dat mijn smaak kieskeuriger is geworden, ik kies heel precies wat ik ga eten, wat ik erg lekker vind en soms is dat juist iets gezonds. Ik voel een soort vrede en acceptatie over mezelf en iedereen. Dus ik ben blij!"

- Isabel

Alles wat Saskia doet is wetenschappelijk onderbouwd. Tegen mensen die twijfelen om mee te doen, zou ik zeggen: probeer eens een maand deel te nemen aan de club. Ik ben zo ontzettend blij dat ik Saskia heb leren kennen! Voordat ik meedeed aan het online programma was ik altijd bang voor gewichtstoename. Ik had schrik om "anders bekeken te worden" als ik een ander gewicht zou hebben. Nu na afloop van het programma ben ik milder voor mezelf. Ik durf meer te eten en probeer elke dag meer tevreden te zijn met mijn eigen lichaam.

- Reinhilde (huisarts)

"Toen ik lid werd van de Blij Dieetvrij Club, had ik heel veel last van overeten. Door Saskia's video's en oefeningen heb ik veel beter inzicht in hoe alles werkt en wat aandacht nodig heeft. Ik heb heel veel lessen achter elkaar gekeken, want ik vind het zeer interessant. Dit is waar ik m'n hele leven naar heb gezocht!"

- Jolanda

"Toen ik lid werd van de club had ik angst om aan te komen. Ik was restrictief rondom eten met overeten op andere momenten als gevolg. De acceptatie en het omarmen van mijn lichaam, en het creëren van meer zelfliefde, hebben een grote rol gespeeld in de stappen die ik heb kunnen maken. Ik durf weer nieuwe avonturen en uitdagingen aan te gaan en ik hoef mij niet meer klein te houden voor de buitenwereld."

- Joëlle

"Wat een verrijking al die wijze lessen, sessies en verhalen van de altijd positieve Saskia! De modules hebben mijn ogen geopend om weer tot mezelf te komen. Super ervaring! Ik heb veel interessante modules en livesessies gevolgd. Je kunt ook veel werkbladen en sheets downloaden. Je werkt aan jezelf voor jezelf. Het heeft me veel gebracht! Het heeft me weer met beide benen op de grond gezet. Een leven met restricties is geen leven. Twijfel niet en sluit gewoon een abonnement af per maand geniet van alles wat je te horen krijgt. Zoveel wijze woorden!!". "

- jopy

De "Intuïtief eten Intensive" (basis-module 2) is fantastisch. Dit is echt de bevestiging in mijn visie die ik nodig had. Ik heb nu al veel meer achtergrond, waarvoor ik oprecht dankbaar ben! Ik heb al een aantal keer reclame gemaakt bij collega diëtisten!

- Celien (diëtiste)

"Als ik terug kijk naar een jaar geleden dan stond ik mijlen ver van mezelf vandaan. Ik was het contact volledig kwijt. Ik kan nu veel beter naar de signalen van mijn lichaam luisteren en die gebruiken om te observeren hoe het met me gaat. Ik voel me nu veel dichter bij mezelf en heb het gevoel dat ik mezelf een mooi leven wil geven. Saskia heeft me heel veel van haar wijsheid gegeven. En in mijn beleving heb ik samen met haar de eerste stappen terug naar mezelf gezet. Wat ze in de Blij Dieetvrij club heeft neergezet is van grote waarde!" 

- lisanne

"Ik werd lid van de club om mijn emotie-eten onder de knie te krijgen en meer rust en acceptatie te vinden in mijn lijf. Ik vond de club in één woord fantastisch! Ik vind Saskia's kennis ongelooflijk. Ik heb al veel therapie gehad, verschillende soorten, maar bij haar heb ik het gevoel dat ze meer begrijpt waarom het soms niet lukt en ze geeft daar hele goede tips en uitleg over. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en hoef ik geen "trucs" te leren om met dingen om te gaan, die uiteindelijk toch niet lukken. Dit is echt doorleefd en doorvoeld. Diepe dankbaarheid! Als je nog twijfelt over de club zou ik zeggen: Zeker doen!!!!!!!- vera

hebben wij elkaar al gesproken? 🙂

Mijn naam is Saskia, en ik ben de founder en coach van de Blij Dieetvrij Club. 


Zelf heb ik jarenlang geworsteld met restrictief eten, onzekerheid over mijn lijf, en iets waarvan ik vrij zeker wist het een echte "suikerverslaving" moest zijn.


Ik ben opgeleid tot Sociaal Psycholoog aan de Universiteit van Utrecht, en zodoende altijd al bezig geweest met waarom we als mensen doen wat we doen, en hoe we dat kunnen veranderen. 

Vanwege mijn eigen chaotische relatie met eten, ben ik de psychologie van eten ingedoken en volgde ik o.a. een opleiding bij Evelyn Tribole over Intuitive Eating, naast trainingen en cursussen over eetgedrag, lichaamsbeeld, embodiment en Health at Every Size (HAES®). 


Wat ik zelf heb ervaren rondom intuïtief eten en zelfacceptatie, is dat alle theorie snappen en kennen, nog niet altijd leidt tot het ook daadwerkelijk voelen en ervaren van rust rondom eten. En vandaar dat dit ook belangrijke thema's zijn die ik graag in de club met je behandel!

een kijkje achter de schermen

De gloednieuwe membersite én de besloten community bereik je sinds ook heel gemakkelijk via een app. Uiteraard blijft de membersite ook bereikbaar via desktop, zie de video hierboven voor een uitgebreide rondleiding!"Ik heb bij wijze van Netflix, de member-area ge-binge watched. Ik heb er van genoten! Ik vond het zo fijn dat Saskia elke vraag die ik had zelf beantwoorde. Ze heeft me zoveel goede inzichten gebracht!"

- Astrid

wordt nu lid VAN

DE BLIJ DIEETVRIJ CLUB

& krijg meteen toegang tot de trainingen, support en community 

in de Blij Dieetvrij Club.

Blij Dieetvrij Club product
 • Toegang tot alle basismodules uit de Blij Dieetvrij methode: de Radicale Zelfacceptatie cursus, de Intuitief eten Intensive, de Masterclass Gezonde Gewoontes en de Body Confidence Quickstart (t.w.v. 997,-)
 • Maandelijkse live sessies met Saskia & support via de besloten community (t.w.v. 197,- per maand
 • BONUS Nieuwe module Vertrouwen op jouw lijf (t.w.v. 249,-)
 • BONUS Module Feeling Worthy Intensive (.t.w.v. 199,-)
 • BONUS Module Intuïtief eten met en voor kinderen (t.w.v. 149,-)
 • Masterclass Stress eten & Hoe tackel je emotie eten? (t.w.v. 69,-) 
 • Masterclass Snacken in de avonduren (+roadmap) (t.w.v. 49 euro) 
 • De Spoedcursus zelfcompassie & de zelfcompassie challege (tw.v. 49 euro)
 • Liefdevol voeden (t.w.v. 39 euro) 
 • Masterclass Bite-Sized: stap voor stap omgaan met overeten (t.w.v. 89,-)
 • Intuïtief sporten & bewegen (t.w.v. 39-)
 • Toegang tot replays van alle vorige live sessies 
 • Een boekenlijst, audio coach berichtjes en ondersteunende audio-bestanden.

(En geniet van een jaar lang toegang tot alle materialen en live sessies!)

De meest gestelde vragen

Waarom heb je het nergens over gewichtsverlies? Ik wil zo graag gewicht verliezen.

Ik ben al gestopt met tellen, opletten en diëten en ik probeer mijzelf intuïtief eten of vrij eten verder aan te leren; heb ik dan ook iets aan de club?

Ik volg momenteel nog een dieet of levensstijl (zoals keto, koolhydraatarm, suikervrij of IF); is dit dan wel de juiste plek om te starten?

Ik moet glutenvrij/suikervrij/vegan eten vanwege een voedselallergie; kan ik dan ook intuïtief leren eten?

Gaat de club mij écht helpen? Ik heb voor mijn gevoel alles al geprobeerd.

Hoeveel tijd kost de club mij?

Ben ik welkom als ik een eetstoornis heb (gehad)?

Ben ik welkom in de club als voedingsdeskundige, diëtist of gezondheidsprofessional?

Watvoor garantie heb ik? Wat als ik merk dat ik toch niet op de juiste plek zit?

Hoe krijg ik toegang tot de onderdelen van de club?

Wanneer vinden de live-sessies plaats? En wat, als ik er niet bij kan zijn?

HOE WERKT HET MET DE CARDDECKS? WANNEER WORDEN DEZE VERZONDEN? WAT ALS IK DEZE NIET WIL HEBBEN?

Ha, je bent helemaal tot hier gekomen! ❤️

Dan zit er een vezel in jou die schreeuwt om verandering! 


En ik weet dat het spannend kan zijn! Regels loslaten (... loopt het eten dan niet de spuigaten uit?). Vertrouwen op jouw lijf, hoe die je dat, als het jou in het verleden in de steek heeft gelaten?


Maar wees eens eerlijk: Wat is er eigenlijk erger dan de worsteling met jouw lijf en met eten, die je nu dagelijks doormaakt? 


Ik weet wat je ervaart. En ook hoe het is om hiervan verlost te zijn. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij dit ook zo voelt: Dat jij ook weer schaamteloos kan genieten van lekker eten, en weer waardevolle tijd en ruimte kunt gaan besteden aan dat waar je écht BLIJ van wordt.


Dit is het moment om jezelf op de eerste plek te zetten. Zodat ook jij NU kan beginnen aan jouw weg naar welzijn, zonder de obsessie.liefs,

Saskia


wordt nu lid VAN 

DE BLIJ DIEETVRIJ CLUB

& creëer ook die geweldige relatie met eten en met jouw lijf!

 • Toegang tot alle basismodules uit de Blij Dieetvrij methode: de Radicale Zelfacceptatie cursus, de Intuitief eten Intensive, de Masterclass Gezonde Gewoontes en de Body Confidence Quickstart (t.w.v. 997,-)
 • Maandelijkse live sessies met Saskia & support via de besloten community (t.w.v. 197,- per maand
 • BONUS Nieuwe module Vertrouwen op jouw lijf (t.w.v. 249,-)
 • BONUS Module Feeling Worthy Intensive masterclass (.t.w.v. 199,-)
 • BONUS Module Intuïtief eten met en voor kinderen (t.w.v. 149,-)
 • Masterclass Stress eten & Hoe tackel je emotie eten? (t.w.v. 69,-) 
 • Masterclass Snacken in de avonduren (+roadmap) (t.w.v. 49 euro) 
 • De Spoedcursus zelfcompassie & de zelfcompassie challege (tw.v. 49 euro)
 • Liefdevol voeden (t.w.v. 39 euro) 
 • Masterclass Bite-Sized: stap voor stap omgaan met overeten (t.w.v. 89,-)
 • Intuïtief sporten & bewegen (t.w.v. 39-)
 • Toegang tot replays van alle vorige live sessies 
 • Een boekenlijst, audio coach berichtjes en ondersteunende audio-bestanden.

Deze aanbieding geldt t/m 29 november 2021. 


De carddecks worden uiterlijk 1 december verstuurd, 

maar je krijgt uiteraard direct toegang tot de Blij Dieetvrij Club.Heb je nog een last-minute vraag?


Mail me gerust op saskia@blijdieetvrij.nl

review Blij Dieetvrij

© 2018-2021 Blij Dieetvrij. Alle rechten voorbehouden.