de Body Confidence Mastermind

Wist je dat 4 op de 5 vrouwen zich ongelukkig voelt in haar eigen lijfEn dat de gemiddelde vrouw hierdoor zo'n 31 jaar(!) van haar leven spendeert aan diëten? Dat is 31 jaar lang calorieën tellen, of vet grammetjes, koolhydraten skippen en je zorgen maken over jouw lijf. Kun je je voorstellen wat je in al die tijd zou kunnen bereiken!


Daarnaast laat zo'n 89% van de vrouwen zich weleens weerhouden door haar lichaam: we zeggen feestjes af, gaan niet zwemmen met onze kinderen, of kiezen ervoor om nog maar niet te solliciteren naar die baan die we graag willen, omdat we vinden dat we er niet goed genoeg uit zien.

 

Laat jouw lichaam niet langer in de weg staan van jouw geluk. Transformeer de relatie die je hebt met jouw lijf, voel je barstensvol energie en wordt de stoerste, meest zelfverzekerde versie van jezelf. 

Ben je ook klaar met die zelfkritiek?

Start hier. Meld je aan en doe vanaf 4 juni mee!

(Helaas is de mastermind die start op 16 april VOL.)

Deze mastermind is er voor jou...

 •  als je het gevoel hebt dat jouw lijf “nooit goed genoeg” is.
 • als je het zat bent dat je jezelf keer op keer vertelt dat je gewicht moet verliezen. 
 • als je voor jouw gevoel alle diëten en detoxen al eens hebt geprobeerd, en het het zat bent om jouw waardevolle tijd te besteden aan het tellen van calorieën en het wegen van jouw eten (omdat je weet dat je wel wat beters te doen hebt op deze wereld!)
 • als je erg zelfkritisch bent en je het lastig vindt jezelf te omarmen zoals je bent.
 • als je geneigd bent om te wachten totdat je slanker bent, voordat je die mooie kleren koopt, om een promotie vraagt, of gaat zwemmen met jouw kinderen!

De Mastermind in het kort

Ik geef jouw mindset in 7 weken een totale make-over, zodat je stopt met jezelf beperken, en alles loslaat wat je in de weg staat. Zodat je je weer happy kunt voelen in jouw eigen lijf en tijd kunt spenderen aan dat waar je écht gelukkig van wordt!

Transformeer de relatie die je hebt met jouw lijf, voel je barstensvol energie en wordt de stoerste, meest zelfverzekerde versie van jezelf. 

Het resultaat van de Mastermind

 • 1
  Je stopt met tijd (en geld) spenderen aan diëten, obsessief nadenken over jouw eetpatroon en jouw gewicht, zodat je je kan focussen op dat waar je écht gelukkig van wordt.  
 • 2
  Je vergelijkt jezelf niet langer met anderen en je laat je niet langer klein houden door limiterende overtuigingen en negatieve gedachten. Je weet hoe je deze kunt identificeren en loslaten.
 • 3
  Je hebt een concreet stappenplan in handen waarmee je direct jouw zelfbeeld én jouw energiepeil een flinke boost geeft. Je zorgt hiermee voor jouw lichaam vanuit liefde en respect, in plaats van vanuit ongenoegen over jouw uiterlijk en zelfkritiek.
 • 4
  Je geniet van een ontspannen relatie met jouw lijf én met eten, en je voelt je zelfverzekerder dan ooit.  Je ervaart veerkracht in het omgaan met lichaamstriggers en media-uitingen die je een slecht gevoel geven.
 • 5
  Je kunt dagelijkse obstakels overwinnen en telkens weer bouwen aan zelfliefde en -acceptatie en je hebt een team cheerleaders om op terug te vallen! 

Omarm jezelf. 

Meld je aan voor de mastermind!

De kracht zit in de details!

De Body Confidence Mastermind is een intiem groepscoachings-programma. Deze wordt slechts 2-3 keer per jaar aangeboden en je krijgt hierin de persoonlijke begeleiding van Saskia Koopman.

Dit is géén programma waarbij je alles voor jouw gevoel zelf moet doen: waarbij je een stok achter de deur mist, een luisterend oor, of mensen om mee te sparren. Nee. Dit is een intensief programma met een hoop support. Mensen die alleen aan de slag gaan, verliezen namelijk vaak momentum en zijn eerder geneigd om terug te vallen in oude gewoontes. Door gedurende de Mastermind nauw samen te werken met in groep vrouwen met een soortgelijke missie ga je de support ervaren die het verschil maakt.

In 7 wekelijkse live groepscoaching-sessies (op de dinsdagavond) leer je waardevolle lessen, voer je discussies over de inhoud en formuleer je concrete actiestappen voor jezelf. De andere vrouwen in de groep zijn jouw cheerleaders en de ultieme stok achter de deur om écht aan de slag te gaan!

Kies voor een awesome relatie met jezelf en jouw lijf, en wordt de meest zelfverzekerde versie van jezelf, fysiek en mentaal.

Hieruit bestaat de Mastermind:

 • 1
  7 live groepscoaching-sessies (op dinsdagavond) van 1 tot 1,5 uur. 
 • 2
  Opnames van alle live-sessies, mocht je er onverhoopt één moeten missen.
 • 3
  Slides, concrete tips en actiepunten behorende bij elke sessie.
 • 4
  Toegang tot een what's app groep (waar je tussentijds kunt chatten met jouw mede master-minders).
 • 5
  7 weken lang email-support van Saskia.
Body Confidence Mastermind: werk aan jouw zelfbeeld, zelfacceptatie en creëer een awesome relatie met jouw lijf en met eten!

Jouw lichaam niet langer in de weg laten staan?

Start hier. Meld je aan en doe vanaf 4 juni mee!

(Helaas is de mastermind die start op 16 april VOL.)

Wat klanten zeggen

Saskia is betrokken en kundig en kan op een laagdrempelige manier haar kennis overdragen! Tegen iedereen die twijfelt om mee te doen zou ik zeggen: Gewoon doen! Want het is enorm waardevol om de kennis en begeleiding te krijgen!

Sanne

Het omarmen van mijn lichaam heeft een grote rol gespeeld in de stappen die ik heb kunnen maken. Door te accepteren dat ik goed ben hoe ik ben, kan ik liever naar mijzelf zijn en kan ik zachter zijn. Ik durf weer nieuwe avonturen en uitdagingen aan te gaan en hoef mij niet meer klein te houden voor de buitenwereld. 

Joelle

Saskia zou ik omschrijven met de volgende woorden: Compassie. Oprecht. Diepe inzichten. Ze kan je echt helpen om een gezonde relatie op te bouwen met eten en je lichaam. Verder zou ik zeggen dat het de investering dubbel en dwars waard is.  

Jacoline

Ik ben dankbaar voor alle leerrijke lessen! Door alle restricties los te laten eet ik nu weer ‘normaal’.  Ik heb het gevoel dat ik voldoende handvatten heb gekregen om zelf verder aan de slag te gaan! 

Sarah

Ik was altijd aan het lijnen, of gaf het op en had eetbuien. Ik was boos op mezelf en vond mijn lichaam niet mooi. Inmiddels heb ik ontdekt dat tevredenheid met mijn lichaam niet afhankelijk is van mijn gewicht!

Joke

Ik heb er veel aan (gehad), het is echt een verademing om verlost te zijn van dat eeuwige diëten!  

Bianca

MEER OVER SASKIA

De mastermind wordt begeleid door Saskia Koopman, sociaal psycholoog en mindset coach via Blij Dieetvrij.

Zij coacht dag in dag uit vrouwen die zich willen losmaken van obsessieve gedachten rondom eten en hun lijf. Zodat eten weer een feest wordt en ze aandacht kunnen gaan besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven!


Saskia Koopman, MSc.

De volgende Body Confidence Mastermind
start op dinsdag 4 juni

Vanwege de intieme opzet van dit programma is er maar plek voor een beperkt aantal deelnemers. Wil je meedoen? Twijfel dan niet te lang. Vol = helaas vol.

54
Days
15
Hours
26
Minutes
29
Seconds
Body Confidence Mastermind: werk aan jouw zelfbeeld, zelfacceptatie en creëer een awesome relatie met jouw lijf en met eten!

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Hoe krijg ik toegang tot de coaching?

​​​Wat als ik een sessie moet missen?

Hoe lang ben ik met het programma bezig?

Hoe weet ik dat het programma "werkt"?

Krijg ik ook voedingsadvies?

Kan ik hierbij ook 1-op-1 begeleiding verwachten?

Ik twijfel nog... wat kan ik verwachten qua garantie?

Copyright 2018 Saskia Koopman, alle rechten voorbehouden.