Challenge 2020 - Blij Dieetvrij

4-delige videoserie

"Rust rondom suiker"

Dit is niet jouw standaard "hoe schrap ik suiker resoluut uit mijn eetpatroon?'"-challenge. Want we weten allemaal dat dat soort challenges uiteindelijk niet helpen om balans te vinden rondom eten.


Vertel jezelf dat je 10 dagen geen suiker mag, en na 10 dagen overeet je je er waarschijnlijk flink aan.

 

Dat is dan ook de reden waarom de meeste interventies die we doen om gezonder of slanker te worden niet werken op de langere termijn.


Want iedereen kan je gewichtsverlies op de korte termijn  beloven... maar niemand zet er in de kleine lettertjes bij welke impact hun interventie heeft op de langere termijn. Dat er 95% kans  is dat je binnen 5 jaar al jouw verloren gewicht weer aankomt. En 66% kans dat je uiteindelijk meer gewicht aankomt dan je bent verloren.


Deze video-serie is voor jou als je je gewoon "niet te vertrouwen voelt" rondom lekker eten.


Als je weet dat je iets anders nodig hebt dan een nieuw eet-schema, of een lijstje met wat je vooral wel of niet moet eten.


Als je op de langere termijn gewoon rust wilt vinden rondom eten. En je weer goed wilt voelen in jouw lijf. 

Ook weer rust rondom suiker vinden?

Krijg ook toegang tot de 4-delige videoserie!

Deze challenge is voor jou...

  •  als je het gevoel hebt dat je verslaafd bent aan suiker.
  • als je het zat bent dat je geen zoetigheid in huis kan halen zonder dat het in één keer op gaat. 
  • als je voor jouw gevoel geen controle hebt over jezelf, als er zoetigheid voor je neus staat.
  • als je het idee hebt dat je gewoon te weinig wilskracht hebt om lekkernij te weerstaan.
  • als je zoekt naar een gezonde balans in jouw eetpatroon.

Af van jouw suikerverslaving!

Ik geef jouw mindset een totale make-over, zodat je snapt waar jouw suikerverslaving vandaan komt en je balans kunt gaan vinden in jouw eetpatroon!

Transformeer de relatie die je hebt met eten, en ontdek hoe je rust creëert rondom suiker. 

Deze video's waren in 2019 onderdeel van een betaald programma (t.w.v. 37,-). Jij kunt ze in januari geheel gratis toegestuurd krijgen!

MEER OVER SASKIA

Saskia Koopman is MSc. Sociaal psycholoog, online trainer & coach.

Zij coacht dag in dag uit vrouwen die zich willen losmaken van obsessieve gedachten rondom eten en hun lijf. Zodat eten weer een feest wordt en ze aandacht kunnen gaan besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven!


Saskia Koopman, MSc.

Wat klanten zeggen?

Ik volgde bij Saskia haar korte programma "Af van jouw suikerverslaving".

Ik wist het gewoon niet meer, ik was totaal verloren qua voeding. Natuurlijk wist ik wel wat gezond was en niet. Maar ik kon me niet beletten om zodra ik snoep binnenhaalde, i.p.v. met mate te GENIETEN, alles in één keer op te eten. Met die gedachte als alles in 1 keer op is, kan ik morgen met een nieuwe lei beginnen en dan ...werd het morgen en ...durfde hetzelfde verhaal zich herhalen, pffff, ik was er gewoon continu mee bezig.

Nu ervaar ik geen schuldgevoel meer. Ik heb de video's opgeslagen om zeker weer eens te bekijken tijdens moeilijke momenten!

Anne

Mijn grootste succes na het volgen van de Intuïtief eten Intensive is dat ik heel relaxed ben geworden wat eten betreft. Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ook die gewoonte om, na de kids in bed welterusten te hebben gezegd, naar beneden te gaan met alvast het idee dat ik een stuk chocola of toetje zou eten als ontspanningsmoment, is er niet meer. De gedachte niet, de behoefte ook niet. Het is interessant om te merken dat mijn smaak kieskeuriger is geworden, ik kies heel precies wat ik ga eten, wat ik erg lekker vind en soms is dat juist iets gezonds. Ik voel een soort vrede en acceptatie over mezelf en iedereen. Ik was vóór de cursus kritisch over mensen met overgewicht en nu kijk ik juist met bewondering naar anderen. Dus ik ben blij!

​ 

Isabel

Ik voelde me gevangen in mijn eigen eetgedrag en de verlangens rond mijn lichaam. Ik heb al vele diëten geprobeerd en merkte dat niets hielp. Ondertussen ontwikkelde ik alleen maar meer eetbuien en verlangen om mijn lichaam te veranderen.  Mijn verzadiging weer voelen, is de grootste winst die ik ervaar na het volgen van Saskia's programma. En vooral; dat ik het kan! Dat ik me verzadigd kan voelen, zonder 'overvol' te zitten.

Heleen

Cursus "Af van jouw suikerverslaving"

Maak nu gebruik van dit tijdelijke aanbod en ontvang  gratis toegang  tot de 4-delige video-serie!