Checkout Club 2020-2021 - Blij Dieetvrij

Jouw Blij Dieetvrij Club lidmaatschap

De unieke combinatie van consistentie, community en commitment die je nergens anders kan vinden, en die je in staat stelt om een geweldige relatie met eten en met jouw lijf te creëren.

Factuurgegevens

Kies jouw betaalwijze

Maandabonnement (€55 per maand)1
55.00 every 1 month
55.00
Jaarabonnement (€41,25 per maand)1
495.00 every 1 year
495.00

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Maandabonnement (€55 per maand)  × 1 55.00 / maand
Subtotaal 55.00
Totaal 55.00 (inclusief 9.55 btw)
Terugkerende totalen
Subtotaal 55.00 / maand
Terugkerend totaal 55.00 / maand (inclusief 9.55 btw)
Eerste vervolgbetaling: 9 juni 2021

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

100% niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

Opzeggen wanneer je wilt

Met deze betaling geef je Blij Dieetvrij toestemming om maandelijks of jaarlijks een nieuwe betaling af te schrijven. Uiteraard kun je jouw abonnement op elk moment annuleren via jouw club-account, of door een bericht te sturen aan saskia@blijdieetvrij.nl.

"Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ik voel een soort vrede en acceptatie over mezelf en iedereen. Dus ik ben blij!"

 - Isabel

"Saskia kan je echt helpen om een gezonde relatie op te bouwen met eten en je lichaam. Verder zou ik zeggen dat het de investering dubbel en dwars waard is. Ik kan me niet voorstellen dat er vergelijkbare programma's zijn met zoveel persoonlijke begeleiding!"

- Jacoline

"Saskia laat laat je met een paar woorden nadenken. Ze geeft je het zetje wat je af en toe nodig hebt. Voor vrouwen die twijfelen om mee te doen zou ik zeggen: doen! Het geeft je een veel rustiger leven."

- Hannet

Copyright 2018-2020 Saskia Koopman, alle rechten voorbehouden.