De psychologie van eten

en hoe je jouw klanten écht helpt,

 als ze te maken hebben met eetbuien...


Ik mocht als psycholoog in de afgelopen 6 jaar meer dan +3000 vrouwen helpen om een einde te maken aan eetbuien en te bouwen aan een gezonde relatie met eten.

En op 12 februari neem ik jou als diëtist, voedingscoach of gewichtsconsulent mee in wat je écht moet weten, als je te maken hebt met klanten die worstelen met eetbuien en snoepbuien. 


Intuïtief Eten Intensive programma

Als jouw klant méér nodig heeft dan voedingsadvies...

Je weet heel veel van gezond eten.

Maar dat weet jouw klant ook.

En tóch klopt die klant bij jou aan voor hulp!

Want het lukt haar maar niet om die dingen ze eten, waarvan ze wéét dat ze goed voor haar zijn...

In plaats daarvan blijft ze verzanden in snoepbuien en eetbuien.

Hoe help je haar dan écht op weg?

Dat en meer, leer je in deze masterclass!

Wat andere professionals zeggen

Wanneer?

Dit is een live masterclass met Saskia op woensdag 12 februari 2024 om 9.30 uur.

Er volgt een replay die 48 uur lang terug te kijken is. 

De masterclass duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. 


Mis deze masterclass niet!

Meld je hier vrijblijvend aan voor deze live masterclass

(+ ontvang de replay!).

Na afloop van deze masterclass

  • Weet je precies welke stappen jouw klant moet zetten om  voorgoed haar eetbuien te stoppen.
  • Voel je je hoopvol, omdat je snapt hoe je jouw klant uit die vicieuze cirkel van eetbuien helpt en ervoor kan zorgen dat eten bij jouw klant niet langer zoveel stress veroorzaakt.
  • Weet je hoe je jouw klant helpt met dat eindeloze gevecht tegen haar eetbuien, en welke stappen ze daarvoor moet zetten

 

Over Saskia

lichaamsbeeld psycholoog, MSc.

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als psycholoog, online trainer & opleider en ben auteur van het boek "Thuiskomen in je lijf - schrijf jezelf naar een positiever lichaamsbeeld".

Met mijn online programma's, mocht ik sinds 2018 al > 3000 zelfbewuste vrouwen helpen in het breken met eetbuien en emotie eten, en weer vertrouwen op hun lijf.

En sinds 2021 leidt ik professionals op in deze thematiek.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat onze klanten zich weer vrij voelen van obsessieve gedachten over eten, en aandacht kunnen besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden!

´Help jouw klanten uit de vicieuze cirkel van eetbuien en gevoelens van falen, schuld of schaamte.´