Module 4. Body Confidence Quickstart

89% van de vrouwen zich weleens weerhouden door haar lichaam: we zeggen feestjes af, gaan niet zwemmen met onze kinderen, of kiezen ervoor om nog maar niet te solliciteren naar die baan die we graag willen, omdat we vinden dat we er niet goed genoeg uit zien.

 

Laat jouw lichaam niet langer in de weg staan van jouw geluk. Transformeer in 8 weken de relatie die je hebt met jouw lijf, voel je barstensvol energie en wordt de stoerste, meest zelfverzekerde versie van jezelf. 


Volg 8 weken lang iedere week één korte les, doe  één concrete opdracht, en werk aan het creëren van dat (zelf)vertrouwen rondom jouw lijf!


Wil jij iedere week een les in jouw inbox ontvangen in de vorm van een stok-achter-de-deur(Hallo, fijne herinnering!)

Dan kun je je hieronder aanmelden voor die wekelijkse e-mail. (Let op: dit werkt alleen met het e-mailadres dat is gekoppeld aan jouw lidmaatschap).

Aan de slag!

VIDEO #1. Deepdive

In deze les ga ik je vragen om jouw zelfpraat te veranderen en verder te bouwen aan zelfcompassie. Wat je over jezelf zegt en denkt, beïnvloedt immers hoe je je voelt! 

Downloads

Body Confidence Quickstart

Klik op de knop hieronder om het werkboek behorende bij deze masterclass te downloaden. Doe deze week opdracht 1 en optioneel opdracht 2!

Verder aan de slag met jouw zelfpraat?

Dan kan de spoedcursus zelfcompassie je helpen!

Cover spoedcursus

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.