Feeling Worthy Intensive Masterclass

Dat terugkerende gevoel van je niet goed genoeg of niet waardig genoeg voelen kan te maken hebben met een oude wond. De "worthiness" wond.  


In deze 4-delige masterclass leer ik je meer over dealen met die wond, en het daarbij horende terugkerende emotionele patroon. Neem de tijd om écht aan de slag te gaan met de oefeningen die horen bij deze masterclass, en dan met name, met het vertragen en voelen. Dan zal je zien dat deze class de grootste inzichten gaat opleveren.

Bekijk de introductie van de masterclass

Je kunt ook deze podcast-aflevering luisteren

Als je benieuwd bent naar de live opname van de masterclass (met de vragen/opmerkingen van de deelnemers!).

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.