Hulpmiddelen

Hier vindt je fijne korte audio-bestanden die je helpen, bijvoorbeeld als je overspoelt wordt door emoties of je een eetbui aan voelt komen.


En kijk hier video's terug van o.a. de "feel + heal" sessies, zodat je de oefeningen vaker zelf kan doen.

"feel + heal" sessies

Ik weet nog de eerste keer dat iemand tegen me zei: "dan moet je gewoon jouw emoties de ruimte geven." Ik had geen flauw idee hoe dat moest.


Luisteren naar jouw lijf, dat is niet makkelijk als je in jouw hoofd leeft. Net als dealen met emotie eten, trouwens. Daarom is er naast een maandelijkse live Q&A sessie sinds kort ook een maandelijkse "Feel + Heal sessie" via Zoom, waarin ik je een korte oefening aanleer om bijvoorbeeld bepaalde emoties de ruimte te geven, op een andere manier contact te maken met jouw lijf, of stil te staan bij jouw lichaamssignalen. Bekijk de planning van de sessies via het menu --> "Binnenkort in de club"


Je hoeft je voor deze sessie niet aan te melden, je ontvangt van tevoren automatisch een linkje in jouw inbox om mee te doen. Hieronder vindt je de oefeningen die tot nu toe gedaan zijn in de live sessies (soms in de vorm van een live opname, en soms een aparte opname.)

Feel + heal sessie 9


Begeleide iRest Yoga Nidra met Rebecca:

Observeren zonder oordeel

(1 uur)

Feel + heal sessie 8


De kracht van aanraking

(13 min.)


Feel + heal sessie 7


Begeleide iRest Yoga Nidra:

Zelfacceptatie (met Rebecca)

(56 min.)

Feel + heal sessie 5


Begeleide iRest Yoga Nidra:

Nieuwjaarsintenties (met Rebecca)

(52 min.)

Het grootste probleem met goede voornemens, is dat je ze vaak formuleert vanuit schaamte. Vanuit het idee "niet goed genoeg" te zijn. ? Ze zijn groots, vragen veel wilskracht, en zijn dikwijls helemaal niet zo liefdevol. Maar je BENT goed genoeg. Nu al. Laat je vooral niets anders wijs maken door de dieetcultuur of door anderen om je heen.

Besef je, dat ook "perfect" zijn, in deze wereld je niet beschermt tegen negatieve ervaringen of kritiek van anderen. Dat is iets waar IEDEREEN mee te maken krijgt. Laat jouw streven dit jaar dan vooral ook een liefdevolle intentie zijn. Iets echt voor jou, en niet voor anderen om je heen. Iets, wat JOU helpt om volop te genieten van jouw leven.

Feel + heal sessie 6


2 manieren om om te gaan met verveling & onderprikkeling

(15 min.)

Feel + heal sessie 4


Begeleide iRest Yoga Nidra:

Aandacht voor jouw lijf + een innerlijke bron creëren (met Rebecca)

(52 min.)

Feel + heal sessie 3


Begeleide oefening:

Shift je energie met de sufi grind!

(15 min.)

Feel + heal sessie 2


Begeleide oefening:

Boosheid uitnodigen en doorvoelen

(17 min.)

Feel + heal sessie 1


Begeleide oefening:

Het belichamen van jouw nieuwe realiteit 

(11 min.)

overige video's

Korte video's & begeleide oefeningen, die je mogelijk vaker wil terugkijken op momenten waarop je dit even nodig hebt.

Peptalk: van angst naar vertrouwen (11 min.)


Een peptalk voor de momenten waarop je merkt dat angst ervoor zorgt dat je blokkeert.

Dankbaarheid voor jouw lichaam

(6 min.)


Hieronder vindt je een fijne begeleide oefening die onderdeel was van een live Q&A sessie.

Is het normaal wat ik ervaar? (7 min.)


Over de 3 fasen naar dieetvrij leven.

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.