Module 2. Intuitief eten Intensive 

Intuïtief eten is veel meer dan alleen die regels rondom eten (en het denken in goed en fout) loslaten. Het is meer dan simpelweg besluiten om nooit meer te diëten, of je nooit meer te laten leiden door externe richtlijnen rondom voeding.


Het is een raamwerk bestaande uit 10 principes, wat je o.a. leert hoe je weer vertrouwd raakt met jouw lichaamssignalen. Zodat je leert aanvoelen wanneer je honger hebt, je verzadigd bent en je je voldaan voelt. Het leert je daarnaast hoe je jezelf (en jouw lijf) weer kunt vertrouwen rondom eten. 


Volg de lessen uit de intensive in de juiste volgorde om de stap voor stap uit de vicieuze dieetcirkel te stappen en te leren eten op gevoel!


Bij elke video vind je ook een korte implementatievideo die je uitlegt hoe je écht aan de slag kunt gaan met de inhoud van de les, zodat je ook daadwerkelijk verandering kunt gaan zien in jouw gedrag!


Wil jij iedere week een les in jouw inbox ontvangen in de vorm van een stok-achter-de-deur? (Hallo, fijne herinnering!)


Dan kun je je hieronder aanmelden voor die wekelijkse e-mail. (Let op: dit werkt alleen met het e-mailadres dat is gekoppeld aan jouw lidmaatschap).

les 1/10

Dump de dieetmentaliteit

Bekijk de eerste les van de Intuïtief eten intensive (53 min.)

Leer meer over wat intuïtief eten is, uit welke 10 principes dit raamwerk bestaat en start met principe nummer 1: het dumpen van de dieetmentaliteit.


Ik leer je iets meer over wat onderzoek zegt over intuïtieve eters én over de effecten van diëten (of op andere manieren jouw eetpatroon aan banden leggen!)


Beluister de les in audio

Aan de slag!

De implementatie bestaat deze keer uit 3 onderdelen:

1.) Werken aan zelfcompassie;

2.) De fantasie van gewichtsverlies loslaten;

3.) Jouw omgeving inspecteren en aanpassen.


Ik vertel je meer over deze opdrachten implementatievideo (8 min.). En zoek je aanvullende tips over zelfcompassie, bekijk dan ook eens de spoedcurus en challenge tussen het bonusmateriaal.  

VRAGEN?

Praat mee in de besloten FB community en stel jouw vragen wanneer je wilt of meld je aan voor de eerstvolgende live Q&A!

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.