Module 3. Masterclass Gezonde Gewoontes

Hoe zorg je ervoor dat nieuw gedrag steeds meer automatisch gaat, en je er steeds minder bewust moeite voor moet doen? Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude gewoontes? In deze 6-delige masterclass leer je o.a.:


  • Waarom je je niet op een doel, maar op een methode moet richten?;
  • Waarom je gezonde gewoontes meestal niet volhoudt;
  • De cruciale rol van jouw identiteit;
  • Hoe je werkt aan nieuwe gewoontes die je wél volhoudt!
  • De 4 wetten van gedragsverandering
  • Hoe je stopt met zelf-sabotage.


En dat allemaal natuurlijk, zonder dat je in de valkuil van dieetdenken stapt!

Aan de slag!

VIDEO #1. Verleg jouw focus

In deze video, ontdek je hoe simpelweg het verleggen van jouw focus een wereld van verschil kan maken.  

VIDEO #2. Waarom je het "niet vol houdt"!

Ooit gedacht dat je gewoon te weinig wilskracht had?

Dan is deze video voor jou. Ik leg je haarfijn uit wat de rol is van perfectionisme, en hoe je dit patroon doorbreekt met de 2-minuten regel!

VIDEO #3. De cruciale rol van jouw identiteit

In deze les bespreek ik de 3 lagen van gedragsverandering. En hoe jouw identiteit een cruciale rol speelt in het slagen of falen van jouw plannen.

VIDEO #4. Nieuwe gewoontes die je wél vol houdt

Waarom zit er toch altijd zo'n groot gapend gat tussen onze intenties of voornemens, en dat wat we daadwerkelijk doen? In deze les leer ik je hoe wel wél in actie komt, en gewoontes gaat creëren die je kunt volhouden.

...

VIDEO #5. De 4 wetten van gedragsverandering

Wat kan je nog meer doen om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk start met dat nieuwe gezonde gedrag en het in slijt tot nieuwe gezonde gewoontes? 

VIDEO #6. Stop de zelf-sabotage!

Lukt het je nog steeds niet? Hou je het "niet vol"? Dan kan het zijn dat je jezelf onbewust aan het saboteren bent. Misschien gebruik je één van de 9 uitvluchten die ik in deze video met je deel. Ik leg je uit waar je helderheid moet gaan creëren, om echt in beweging te komen. 


Extra video: zelfsabotage en de rol van pijn en genot! (FAQ)

Downloads

Masterclass Gezonde Gewoontes

Klik op de knop hieronder om het werkboek behorende bij deze masterclass te downloaden.

gewoonte tracker

Klik op de knop hieronder om de printbare gewoonte tracker te downloaden.

VRAGEN?

Praat mee in de besloten FB community en stel jouw vragen wanneer je wilt of meld je aan voor de eerstvolgende live Q&A!

Verder bouwen aan gezonde gewoontes?


Werk met concrete opdrachten 8 weken lang stap voor stap aan meer lichaamsrespect en vertrouwen op jouw lijf, met de Body Confidence Quickstart!Ben je benieuwd welke gewoontes je kunnen helpen om te dealen met een terugkerend gevoel van je "niet goed genoeg voelen"? Ga dan verder met de intensieve "Feeling Worthy" masterclass.

Feeling worthy intensive cover


OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.