Masterclass 

"van snappen naar voelen"


Als je wel snapt hoe en waarom intuïtief eten werkt, maar het lukt je niet om écht te gaan luisteren naar jouw lijf en te stoppen met overdenken.

Want wat is intuïtie eigenlijk? En hoe kun je er echt naar gaan luisteren? Hoe stop je met constant overdenken en bekritiseren van jouw eetgedrag en maak je eindelijk de stap naar het luisteren en vertrouwen op jouw lijf? En hoe werk je aan je veilig voelen in jouw lijf, als je het verrekte lastig vindt om alleen en in stilte gewoon te zijn met jouw lijf?


Deze masterclass bestaat uit 2 delen:


  • In deel 1 leer je het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie, en hoe je leert luisteren naar jouw intuïtie;
  • In deel 2 ontdek je hoe je kunt gaan luisteren naar jouw lijf, door jouw systeem het signaal te geven dat het veilig is;

Aan de slag!

Deel #1. Embodiment: Van snappen naar voelen

In deze videoles, ontdek je wat het verschil is tussen vrouwelijke en mannelijke energie, wat intuïtie nou eigenlijk écht is, en hoe je leert luisteren naar jouw lijf.

Deel #2. Genot 2.0: Je veilig voelen in jouw lijf

In deze videoles bespreek ik het nut van aanraking en pleasure als het gaat om je veilig voelen in jouw lijf. Als jij het lastig vindt om in stilte alleen te zijn in en met jouw lijf is deze les voor jou. 

Ben je benieuwd naar de wetenschap achter dit verhaal, en wáárom jezelf aanraken zo'n impact heeft op hoe je je voelt? Ik nam hier nog even een korte uitsmijter over op die je via de knop hieronder kunt beluisteren. 

Beluister ook de podcast met Jolijn over Embodiment

Verder aan de slag met het in contact komen met jouw lijf?

Volg dan ook het 8-weekse stappenplan rondom Body Confidence!

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.