Module 1.


Radicale Zelfacceptatie

In deze eerste module zet je jouw oogkleppen af, laat je langzaam negatieve lichaamsgedachten los, en maak je ruimte om meer te durven vertrouwen op jouw lijf. Je kunt de module volgen in jouw eigen tempo en het is de beste plek om te starten als je wilt werken aan een geweldige relatie met jouw lijf & met eten!


Deze module bestaat uit een korte videoserie (de radicale zelfacceptatie challenge) en een 2-delige audio masterclass (of voor de lezers, een e-book).

Aan de slag!

Stap 1: Start met het volgen van de Radicale Zelfacceptatie challenge. Deze challenge bestaat uit 4 korte video's met bijbehorende opdrachten om jouw ogen te openen en jouw zelfbewustzijn te vergroten.

Beluister de masterclasses

Stap 2.  Hoe ontwikkel je jouw veerkracht rondom jouw lichaamsbeeld? Daar leer ik je meer over in de 2 audio-masterclasses rondom Radicale Zelfacceptatie. Je vindt deze hieronder. (Ben jij meer een lezer? In het bijbehorende e-book kun je alles nog eens rustig teruglezen en verwijs ik je door naar bonusmaterialen die je verder kunnen helpen).

Deel 1:

Deel 2:

Verdieping

Volg ter verdieping als je dat wilt ook de spoedcursus zelfcompassie, de zelfcompassie challenge, de masterclass over omgaan met (de angst voor) gewichtstoename en de mindful bewegen challenge.


Je vind deze bij de bonusmaterialen.

Ben je voor jouw gevoel klaar om verder te gaan?


Vervolg jouw weg naar die geweldige relatie met jouw lijf en met eten dan, door het Intuïtief eten Intensive programma te starten.

Inzicht in hoe jouw relatie met jouw lijf in elkaar zit is natuurlijk stap 1. Stap 2 is werken aan die relatie die je hebt met jouw lijf!


Soms kan het goed zijn om daarmee te starten, omdat dit je helpt om beter te leren vertrouwen op en luisteren naar jouw lichaamssignalen. 


Maak tijd vrij om niet alleen de nieuwe kennis te laten bezinken, maar om ook daadwerkelijk actie te ondernemen met de 8 concrete opdrachten uit de Body Confidence Quickstart. Om stap voor stap te werken aan een geweldige relatie met jouw lijf.

vragen?

Praat mee in de besloten Facebook community en stel jouw vragen wanneer je wilt. Of meld je aan voor de eerstvolgende live Q&A!

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.