Vertrouwen op jouw lijf

"Stap voor stap in contact met jouw lijf."


Met deze nieuwe module help je jezelf weer in contact te komen met jouw lijf: met jouw emoties en de waardevolle signalen van jouw lijf. 


Luisteren naar, en reageren op jouw lichaamssensaties, zorgt ervoor dat we een diepere connectie en vertrouwensband met ons lichaam opbouwen, dat we meer kunnen genieten van ons lijf als ons eigen instrument. Én dat intuïtief eten dikwijls een stuk beter "lukt".


De module is opgebouwd uit 5 delen: voelen, ademen, bewegen, belichamen en thuiskomen in jouw lijf.

Elk deel van deze module bestaat uit: 

  • een aantal video's;
  • een werkboek met mindset-opdrachten én lichaamsgerichte oefeningen;
  • audiobestanden die je begeleiden in het lichaamswerk.

Introductie +

Video's deel 1: Voelen

De introductie van deze module

Start hier. In deze video vertel ik je meer over de opzet en opbouw van deze module en het waarom hierachter. 

VIDEO #1. De 7 zintuigen

De eerste video gaat over de 7(!) zintuigen. Je leert ook navigeren tussen een externe en interne focus, als het gaat om voelen. Ben je je bewust van alles wat er te voelen valt in jouw lijf? 

VIDEO #2. Intuïtie en vertrouwen

Een keuze maken op basis van intuïtie of instinct. Kan dat? En hoe werkt dat dan? Ontdek welke lagen je moet afpellen om in contact te komen met jouw "buikgevoel".

Downloads

Werkboek deel 1: Voelen

(mindset + lichaamswerk)


Je kunt dit werkboek digitaal bewerken op een laptop of PC. Op jouw mobiele telefoon heb je waarschijnlijk een app als Acrobat nodig.

 

beluister de lichaamswerk opdrachten

Lichaamswerk opdracht 1. Focussen en verleggen

Lichaamswerk opdracht 2. Ruiken en proeven

Lichaamswerk opdracht 3. Interne focus

Lichaamswerk opdracht 4. Connectie met lichaamssystemen

Lichaamswerk opdracht 5. Vergroten en verkleinen

OVER

De Blij Dieetvrij club is jouw plek voor waardevolle inspiratie, motivatie & support! Breek met de dieetmentaliteit en werk aan een geweldige relatie met eten & met jouw lijf.

Disclaimer: De inhoud van deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een arts als er zich problemen met je gezondheid voordoen. Alhoewel deze materialen met alle zorgvuldigheid zijn samengesteld stelt de maker zich niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat doordat u de aanbevelingen opvolgt, of doordat u verzuimt deskundig medisch advies in te roepen of op te volgen. 


De inhoud is enkel voor persoonlijk gebruik. Het is niet de bedoeling dat lessen en/of materialen worden gekopieerd voor zakelijk gebruik.