Mijn account

[woocommerce_my_account]

Hoe werkt mijn account?

Ben je lid van de club? Dan kun je via "Mijn lidmaatschap" jouw abonnement en de bijbehorende betalingen bekijken. Mocht je bijvoorbeeld een e-mail  hebben ontvangen dat een betaling is mislukt, of jouw lidmaatschap is "on hold"  geplaatst, dan kun je de betaling daar ook handmatig betalen.

Heb je een los product gekocht via Blij Dieetvrij? Dan vind je bij bestellingen de bestelgegevens en eventuele bijbehorende downloads.

Hulp nodig?

Heb je ergens een vraag over, of kom je er zelf niet uit? Schroom niet om contact op te nemen met Saskia via het onderstaande contactformulier. Wij doen ons best om alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden, maar in het weekend kan dit uiteraard wat langer duren.

Wil je jouw abonnement opzeggen? Dan kun je dat doen via "Mijn lidmaatschap". Annuleer simpelweg de eerstvolgende termijnbetaling (druk op "annuleer"), en dan wordt jouw abonnement opgezegd. Je behoudt vervolgens nog toegang tot de membersite tót de dag waarop jouw eerstvolgende betaling gepland stond.

Je ontvangt via het systeem een bevestiging van de annulering in jouw mailbox (dit kan +/- 15 min. duren). Wil je op een later moment jouw abonnement toch graag weer activeren? Log dan weer in met jouw accountgegevens via de directe link naar de accountpagina. (http://blijdieetvrij.nl/mijn-account) 

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page