Je krijgt dus nu (levenslang!) toegang tot 6 programma's voor een eenmalige betaling van maar €279 (of 3 termijnen van €97)

Dat is minder dan €47 per programma!! 

01
Dagen
.
 
12
Uur
.
 
02
Min.
.
 
05
Sec.

You missed out!


Wat anderen zeggen?

"


"Ik heb nu alle lessen van de Intuïtief eten Intensive gevolgd, en ik kan zeggen dat alle stukjes van de puzzel nu op zijn plek vallen. Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ook die gewoonte om, na de kids in bed welterusten te hebben gezegd, naar beneden te gaan met alvast het idee dat ik een stuk chocola of toetje zou eten als ontspanningsmoment, is er niet meer. De gedachte niet, de behoefte ook niet."


isabel

"


"Ik heb er zo vreselijk veel aan gehad, dat ik Saskia eeuwen dankbaar ben. Ik had niet gedacht dat ik het kon, rust ervaren rondom eten. Maar Saskia's site en inspanningen hebben me goed gedaan. Ik had mijn boulimia er al een jaar onder toen bij Saskia uitkwam, maar ontspannen was ik nooit. En ik was ontevreden over hoe ik er uit zag. Ik ben zo blij met de masterclass over "omgaan met de angst voor gewichtstoename", die ga ik nog helemaal tot me nemen. Saskia is helder, grappig, vriendelijk, kwetsbaar en attent. En ik had haar graag als live coach gehad. Maar dit was een goed alternatief!"


eva

"


"Voordat ik meedeed aan het online programma was ik altijd bang voor gewichtstoename. Ik had schrik om "anders bekeken te worden" als ik een ander gewicht zou hebben. Nu na afloop van het programma ben ik milder voor mezelf. Ik durf meer te eten en probeer elke dag meer tevreden te zijn met mijn eigen lichaam. Saskia is zeer toegankelijk, ze heeft een rustige stem, die heel aangenaam is om naar te luisteren. Daarnaast is alles wat ze doet wetenschappelijk onderbouwd. Ik ben zo ontzettend blij dat ik Saskia heb leren kennen!"


reinhilde

Maak hier tijdelijk gebruik van Moederdagdeal!

Samen met jouw kinderen naar die gezonde relatie met eten en met jouw lijf

279  > 53% korting!!  

Eenmalige betaling (voor life-time toegang!)

Deze bundel van online programma's t.w.v. €591 (Starten met intuïtief eten t.w.v. €444 + Blij Dieetvrij met kinderen t.w.v. €147), kost nu slechts €279! 


  • De uitgebreide Intuïtief Eten Intensive, versie 2.0 + het stap voor stap digitale werkboek
  • De masterclass "Omgaan met de angst voor gewichtstoename" + de download met waardevolle schrijfopdrachten
  • De masterclass "Snacken in de avonduren"
  • De 6-delige masterclass "Food Fears"
  • De Intuïtief eten met kinderen module + de gloednieuwe 6-delige Body Positive Kids masterclass
  • Toegang tot een online academie waar je alle lessen op jouw eigen tempo kunt volgen (met app!)
01
Dagen
.
 
12
Uur
.
 
02
Min.
.
 
05
Sec.

You missed out!

100%

Niet goed geld terug

100% niet goed, geld terug garantie

Als je onverhoopt merkt dat deze masterclasses toch niet bij je passen, kun je binnen 14 dagen gebruik maken van de niet goed geld terug garantie. No questions asked!