Be brave.
Love your body,
unconditionally.

Voel jij je weleens ongelukkig als je in de spiegel kijkt?
Vind je het lastig om jouw lichaam te omarmen, en ervan te houden zoals het nu is? 
Ben je  voor jouw gevoel continu bezig met het veranderen van jouw lijf?

Dan is het de hoogste tijd om korte metten te maken met dat venijnige obstakel dat jou de weg verspert naar geluk en een relaxte relatie met eten!


Doe mee met de #radicalezelfacceptatie challenge
van 1 t/m 4 april

Radicale zelfacceptatie

Door jezelf te omarmen, verandert niet alleen jouw lichaamsbeeld. Maar jouw hele kijk op het leven. 


Wat je leert in deze challenge

 • 1
  Wat het zo verrekte moeilijk maakt om jouw lichaam te accepteren zoals het is.
 • 2
  Welke impact dit momenteel wel niet heeft op jouw leven.
 • 3
  Met welke praktische tools  en tips je direct kunt werken aan jouw zelfacceptatie.
 • 4
  Hoe je de dagelijkse obstakels overwint en telkens weer weet te bouwen aan zelfliefde en -acceptatie.

Omarm jezelf. 

Doe mee met de challenge!

Free yourself.

Ik vroeg de afgelopen maand aan duizenden vrouwen wat het zo moeilijk maakte om hun lichaam te accepteren. Dit is wat jullie mij zoal schreven:

Mijn buik is niet mooi. Ik heb cellulitis, en ik kom er maar niet van af. Mijn lichaam is na mijn zwangerschap nooit meer geworden wat het was. Ik ben gewoon te dik. Het getal op de weegschaal is onaanvaardbaar. Ik ben mijn leven lang al aan het lijnen. Wat ik ook doe, mijn gewicht blijft schommelen. Waarom lukt het me niet? Ik ben suikerverslaafd. Ik voel me gewoon niet prettig in mijn lijf. Ik heb het gevoel mij te moeten verhullen. Mijn lichaam is uit verhouding. Ik ben altijd al mollig geweest. Ik ben gewoon een emotie eter. Ik kan nu niet de volle 100% geven. Het is zo lastig om negatieve gedachten over mijn lijf los te laten. Ik weet niet waar ik moet beginnen..

Ben je ook klaar met die zelfkritiek?

Start hier. Meld je aan en doe vanaf 1 april gratis mee!

Embrace the glorious mess that you are.

Elizabeth Gilbert

Over de docent

WIE BEGELEID DE CHALLENGE?

De radicale zelfacceptatie challenge wordt begeleid door Saskia Koopman, sociaal psycholoog en mindset coach via Blij Dieetvrij.

Zij coacht dag in dag uit vrouwen die zich willen losmaken van obsessieve gedachten rondom eten en hun lijf. Zodat eten weer een feest wordt en ze aandacht kunnen gaan besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven!


Saskia Koopman, MSc.

De #radicalezelfacceptatie challenge
1 t/m 4 april

we starten over:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds