Ontzeg je jezelf allerlei lekkers, omdat je voor jouw gevoel niet te vertrouwen bent rondom lekkernij?

 

Heb je de neiging om soms door te slaan in snoepen en snaaien?


Misschien mis je nog een paar puzzelstukjes, om af te komen van die snoep- en snaaibuien en rust te creëren in jouw eetpatroon. In mijn gratis masterclass vertel ik je hoe je écht afscheid neemt van eetbuien en emotie eten...

"Af van eetbuien en emotie eten!"

(ook als je voor jouw gevoel alles al eens hebt geprobeerd!)

*Door jouw masterclass viel bij mij eindelijk het kwartje. Ik werd er emotioneel van. Maar dit is een goede emotie. Geen emotie waarmee ik de kelder in duik naar wat lekkers, nee, een emotie die gepaard gaat met bewustwording! - Esther

PS. Met het klikken op de grote knop, zal ik jou toevoegen aan mijn e-maillijst en stuur ik je de masterclass  direct toe. Geen zorgen, jouw persoonlijke informatie is bij mij veilig. Ik zal jouw gegevens NOOIT met iemand delen.


Copyright 2018-2019 Saskia Koopman, alle rechten voorbehouden.