Toen ik mezelf voor de zoveelste keer had volgepropt met lekkernij, en besloot om vanaf morgen weer `beter op te letten´, dacht ik: dit moet anders.

Hoe fijn zou het zijn als jouw eetgedrag niet langer zo ingewikkeld zou zijn?


Als je je ontspannen zou voelen rondom eten?


Als eten minder chaotisch zou voelen en je niet telkens verzandt in eetbuien, jezelf overeten, om vervolgens weer te gaan tellen, opletten en van jezelf weer in het gareel moet?


Hoe zou het zijn als je eindelijk zou kunnen stoppen met vechten tegen jouw lijf en je je gewoon thuis voelt in je lijf?

vraag jij je ook weleens af...

Waarom eten voor sommige mensen zo gemakkelijk is? Hoe het kan dat er mensen zijn die zich niet continu zorgen maken over wat ze eten, en wat dat zal doen met hun gewicht?


Mijn naam is Saskia, en in de afgelopen +5 jaar, heb ik als psycholoog MSc. meer dan 3.000 vrouwen geholpen naar een ontspannen relatie met eten (af van eetbuien!) en een positiever en veerkrachtig lichaamsbeeld. Óók vrouwen die al hun héle leven in gevecht waren met eten en met hun eigen spiegelbeeld.


Waardoor zij eindelijk weer aandacht konden besteden aan die dingen in het leven die écht gelukkig maken.


Ook jij kunt die strijdbijl begraven.Zit jij vast in die vicieuze cirkel van restricties en overeten?

Merk jij dat je:

 • jezelf keer op keer restricties op legt rondom eten? Of continu gedachten hebt over wat je allemaal wél en niet zou moeten eten?
 • probeert jouw eetpatroon te controleren, in de hoop dat dan jouw lichaam verandert?
 • veel bezig bent met jouw buitenkant, met hoe jouw lichaam eruit ziet? En dat het eigenlijk altijd voelt als nooit goed/slank/strak genoeg?

Niet alleen zorgt dit ervoor dat je minder genot, plezier en blijdschap voelt in jouw leven, maar vaak leidt het ook nog eens tot een extreem stressvolle relatie met eten.

Wat ik in mijn werk als lichaamsbeeld psycholoog (MSc.) en intuïtief eten expert vaak zie gebeuren is:


 1. Je besluit alle eetregels los te laten (vanuit het idee dat voedselvrijheid toch wel dé oplossing moet zijn), maar schrikt dan zo van alles wat je eet, dat je jezelf toch maar weer bewust of onbewust allerlei restricties gaat opleggen.
 2. Je gaat proberen te luisteren naar jouw hongersignalen, maar jouw hongersignalen zijn letterlijk all-over-the-place, of je voelt ze eigenlijk helemaal niet goed aan.
 3. Je probeert nog maar weer een boek te lezen of podcast te beluisteren, in de hoop dat meer kennis je de magische inzichten zal opleveren die je nodig hebt.

❌ maar uiteindelijk zorgt dit enkel voor nog meer stress in jouw eetpatroon, en ik zal je uitleggen waarom!

waarom dit niet werkt

Als psycholoog kan ik je vertellen, dat allemaal losse tips verzamelen helemaal niet werkt. In tegendeel... ze zullen doorgaans juist averechts werken.


Want wat er vaak gebeurt is dat je de lat extra hoog legt voor jezelf, en dat je gelooft dat die tips eindelijk voor de gehoopte verandering zullen zorgen...


 • dan ontstaat er juist stress("Ik heb nu zoveel tips, het ligt vast aan mij dat ik nog geen verandering merk!")
 • Onzekerheid (“Als het mij zelfs met al die tips niet lukt, dan ben ik vast gedoemd om voor altijd te blijven worstelen met eten...”)
 • Schaamte("Waarom heb ik hier wél last van en andere vrouwen niet?!”)

Wat jij nodig hebt zijn geen simpele "quick fix" tips. Maar:

 • Leren hoe jij om kan gaan met alle emoties in jouw lijf en al die gedachtes in jouw hoofd, in plaats van dat je de controle zoekt in het het micro managen van jouw eetpatroon of jouw uiterlijkheden. Omdat we uit onderzoek en praktijk weten dat jouw emoties en gedachten dat chaotische eetgedrag veroorzaken…
 • Begeleiding, die jou helpt op de momenten dat je vastloopt, worstelt met jouw gedachten en geneigd bent in restricties te vervallen. Zodat je niet afhaakt omdat iets als intuïtief eten ‘niet werkt’ maar jij vragen kan stellen en persoonlijk advies krijgt.
 • Zodat jij jouw doelen: zoals een ontspannen relatie met eten, minder eetbuien en emotie eten, en een liefdevolle relatie met jouw lijf veel sneller behaalt!

En precies dit is wat jij ontvangt in de Blij Dieetvrij Club.


wat andere vrouwen zeggen over de blij dieetvrij club


"Saskia kwam op mijn pad in 2018 en in 2019 stapte ik in de Blij Dieetvrij Club. Die paar maanden bij haar waren voor mij de start van een compleet nieuw leven. Op dat moment had ik orthorexia, en de week voordat ik in een eetstoorniskliniek aan de slag kon, voelde ik aan elke cel in mijn lichaam NEE. Ik wil niet NOG meer regeltjes. Ik wil net VRIJ van die obsessieve gedachten rondom eten. En Saskia heeft letterlijk die weg voor mij vrijgemaakt. Ik ben haar onbeschrijfelijk dankbaar!"

- elien taelman (https://elientaelman.be)

"Mijn grootste succes in dit proces is dat ik heel relaxed ben geworden wat eten betreft. Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ook die gewoonte om, na de kids in bed welterusten te hebben gezegd, naar beneden te gaan met alvast het idee dat ik een stuk chocola of toetje zou eten als ontspanningsmoment, is er niet meer. De gedachte niet, de behoefte ook niet."

- Isabel

"Ik heb er zo vreselijk veel aan gehad, dat ik Saskia eeuwen dankbaar ben. Ik had niet gedacht dat ik het kon, rust ervaren rondom eten. Maar Saskia's site en inspanningen hebben me goed gedaan. Ik had mijn boulimia er al een jaar onder toen ik member werd van de club, maar ontspannen was ik nooit. En ik was ontevreden over hoe ik er uit zag. Saskia is helder, grappig, vriendelijk, kwetsbaar en attent. En ik had haar graag als live coach gehad. Maar dit was een goed alternatief! Als ik het niet alleen kan, weet ik dat ik gewoon weer terug kan komen bij de club!""

- eva

"Ik ben echt door de modules heen GEVLOGEN, want je modules maakten me MEGA enthousiast en gemotiveerd! Dus ik zat iedere dag lekker op de bank met een kopje thee naar je modules te kijken en super veel op te schrijven in mijn notitieboekjes! En na iedere module vertelde ik aan mijn vriend wat ik nu weer allemaal voor eye-openers had geleerd in de module. Ik had nooit durven dromen dat ik rust zou kunnen vinden rondom eten en body image. Ik dacht altijd dat dit mijn levenslange struggle zou zijn, maar ik zit nu ZO goed in mijn vel. Mijn lijf en ik werken nu samen en dat levert me zoveel acceptatie, ontspanning en geluk op - ik kan echt niet meer terug naar hoe het eerst was, want ik heb zo’n enorme mindset shift gehad. Alsof ik mijn computer opnieuw heb opgestart en alles heb geherprogrammeerd. :) Dit was het jaar waarin ik weer ben gaan bloeien en waarin ik een hele belangrijke, stevige en gezonde basis voor mezelf heb gelegd - en dat komt voor een groot deel door jou."

- keri

"Als ik terug kijk naar een jaar geleden dan stond ik mijlen ver van mezelf vandaan. Ik was het contact volledig kwijt. Ik kan nu veel beter naar de signalen van mijn lichaam luisteren en die gebruiken om te observeren hoe het met me gaat. Ik voel me nu veel dichter bij mezelf en heb het gevoel dat ik mezelf een mooi leven wil geven. Saskia heeft me heel veel van haar wijsheid gegeven. En in mijn beleving heb ik samen met haar de eerste stappen terug naar mezelf gezet. Wat ze in de Blij Dieetvrij club heeft neergezet is van grote waarde!" 

- lisanne

Hoe fijn zou het zijn als...

 • Jij mij 3 maanden lang, al jouw vragen kan stellen: van hoe je kan omgaan met de meest uitdagende eetsituaties tot hoe jij connectie maakt met jouw lijf en omgaat met bepaalde gedachten en emoties, zodat je uiteindelijk meer verbinding voelt met jouw lijf en meer rust ervaart rondom eten.
 • Externe omstandigheden, zoals de stress op je werk of die opmerking van een ander over jouw lijf of wat je eet, niet langer jouw relatie met eten beïnvloeden, omdat jij met mijn bewezen tools precies weet hoe je dit kan loslaten en veerkrachtig je eigen weg kan blijven bewandelen!
 • Jij ervaringen en tips kan uitwisselen met andere deelnemers wat direct zorgt voor meer (zelf)vertrouwenherkenning en het gevoel dat je niet de enige bent die hiermee worstelt?
 • Jij door eenvoudige lichaamswerk oefeningen jouw stressmodus uitzet als je thuiskomt, waardoor je niet die drang voelt om meteen een tripje te maken naar de koel- of voorraadkast. Als jij je eindelijk thuis voelt in jouw lijf en niet langer de behoefte hebt om uit te tunen, af te leiden en jezelf eindeloos te fixen.
 • Je met mijn wetenschappelijk onderbouwde methode, ontdekt hoe je jouw perfectionisme rondom eten loslaat, leert omgaan met jouw de angsten rondom jouw gewicht en een vredige en liefdevolle relatie met eten creëert.

schrijf je nu in, en ontvang 3 maanden lang mijn online begeleiding, zodat jij niet langer droomt van een ontspannen relatie met eten, maar het ook écht zelf gaat ervaren!


 Ik werd meldde me aan om mijn emotie-eten onder de knie te krijgen en meer rust en acceptatie te vinden in mijn lijf. Ik vond de club in één woord fantastisch! Ik vind Saskia's kennis ongelooflijk.
Ik heb al veel therapie gehad, verschillende soorten, maar bij haar heb ik het gevoel dat ze meer begrijpt waarom het soms niet lukt en ze geeft daar hele goede tips en uitleg over. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en hoef ik geen "trucs" te leren om met dingen om te gaan, die uiteindelijk toch niet lukken.
Dit is echt doorleefd en doorvoeld. Diepe dankbaarheid! Als je nog twijfelt over de club zou ik zeggen: Zeker doen!!!

- vera


ervaringen van andere deelnemers die je voorgingen

dit zit er allemaal bij:

3 maanden lang samen aan de slag!

 • Niemand is exact hetzelfde, en ook jij bent uniek en je hebt jouw eigen verhaal. Daarom krijg jij 3 maanden lang mijn online persoonlijke begeleiding zodat jij altijd al jouw vragen kan stellen en antwoorden krijgt die passen bij jouw specifieke situatie. Zodat jij jouw doelen veel sneller haalt!
 • 3 maanden lang krijg je toegang tot de complete Blij Dieetvrij Club Academie met maar liefst 9 volledige online programma's en 26 masterclasses t.w.v. > 2500,-. We kijken samen naar wat voor JOU het beste programma is om te volgen, zodat je niet hoeft te zoeken naar het begin;
 • Iedere maand een live Q&A sessie met Saskia, zodat je ook echt live persoonlijk advies ontvangt dat past bij jou en voor minder frustratie rondom eten zorgt (in plaats van algemene adviezen die je ook op google kan vinden en in de praktijk niet werken!);
 • De online support van een liefdevolle community van vrouwen die allemaal werken aan een ontspannen relatie met eten en hun lichaam, waarin je jouw ervaringen én successen kan delen wat zorgt voor zoveel begrip, herkenning en motivatie: die bekende village die we in het echte leven vaak missen;
 • Toegang tot een app zodat jij alle video's, audio's en oefening altijd bij je hebt: zodat je ook op dat moment dat je die eetbui voelt aankomen precies weet wat werkt om jezelf bij te staan.

wat is de inhoud van de programma's?


wat er ook met jou kan gebeuren

als je ook bereid bent te gaan voor verandering...

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken en dan ontvang jij ook 3 maanden lang mijn online begeleiding:

DE blij dieetvrij club

Klik om te luisteren

De Blij Dieetvrij Club is de plek om rust te vinden rondom eten en stap voor stap te bouwen aan een positiever lichaamsbeeld. 

ook ontvang je 3 maanden toegang tot deze bonussen!

 • Luisteren naar jouw lijf, dat is niet makkelijk als je in jouw hoofd leeft (net als dealen met emotie eten, trouwens!). Onze Feel + Heal sessies (met concrete lichaamswerk opdrachten) kun je erbij pakken als je merkt vast te zitten in pieker-gedachten, of moeite hebt met jouw emoties de ruimte geven (t.w.v. €147);
 • Onze Audio Coach Bundel coacht je door 24 van de meest voorkomende lastige situaties heen. Het is alsof je een coach in jouw broekzak hebt, en altijd de juiste peptalk bij de hand! (t.w.v. €77).
 • Gastdocente en iRest Yoga Nidra expert Rebecca van der Ploeg, deelt een bibliotheek vol met +30 fijne yin yoga en yoga nidra sessies met jou, die je helpen op een liefdevolle manier contact te maken met jouw lijf en om te gaan met emoties. (t.w.v. €97).volg de lessen onderweg met de mobiele app!

De leeromgeving én de besloten community bereik je heel gemakkelijk via een app, zodat je altijd en overal een les kan volgen, of even een vraag kan stellen voor wat support. Uiteraard is de academie ook gewoon bereikbaar via een desktop.


"Ik heb bij wijze van Netflix, de academie ge-binge watched. Ik heb er van genoten! Ik vond het zo fijn dat Saskia elke vraag die ik had zelf beantwoorde. Ze heeft me zoveel goede inzichten gebracht!"

- Astrid

veelgestelde vragen

Wanneer is de club geschikt voor mij?

Hoe krijg ik toegang tot de onderdelen van de club?

Hoe werkEN DE 3 MAANDEN SUPPORT? Wat als ik wil opzeggen?

Waarom heb je het nergens over gewichtsverlies? Ik wil zo graag gewicht verliezen.

Ik ben al gestopt met tellen, opletten en diëten en ik probeer mijzelf intuïtief eten of vrij eten verder aan te leren; heb ik dan ook iets aan de club?

Ik volg momenteel nog een dieet of levensstijl (zoals keto, koolhydraatarm, suikervrij of IF); is dit dan wel de juiste plek om te starten?

Ik moet glutenvrij, suikervrij of vegan eten vanwege een voedselallergie; kan ik dan ook intuïtief leren eten?

Gaat de club mij écht helpen? Ik heb voor mijn gevoel alles al geprobeerd.

Hoeveel tijd kost de club mij?

Ben ik welkom als ik een eetstoornis heb (gehad)?

Ben ik welkom in de club als voedingsdeskundige, diëtist of gezondheids-professional?

Wanneer vinden de live-sessies plaats? En wat, als ik er niet bij kan zijn?

KRIJG OOK 3 MAANDEN LANG MIJN BEGELEIDING 

IN DE BLIJ DIEETVRIJ CLUB!

“Pas als je stopt met jouw lichaam het signaal geven dat ze niet goed genoeg is zoals ze NU is, kun je het contact met jouw lichaam gaan herstellen.”

Stop eindelijk die strijd met eten en jouw lijf, stap uit de vicieuze jojo-cyclus, en bouw aan een geweldige relatie met eten en jouw lichaam.


over mij

Mijn naam is Saskia, en ik ben de founder en coach van de Blij Dieetvrij Club. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met restrictief eten, onzekerheid over mijn lijf, en iets waarvan ik vrij zeker wist het een echte "suikerverslaving" moest zijn.


Ik ben afgestudeerd als sociaal psycholoog MSc. aan de Universiteit van Utrecht, en zodoende altijd al bezig geweest met waarom we als mensen doen wat we doen, wat ons beïnvloedt en hoe we ons gedrag kunnen veranderenVanwege mijn eigen chaotische relatie met eten, ben ik de psychologie van eten ingedoken en volgde een opleiding bij één van de grondleggers van intuïtief eten, naast talloze trainingen en cursussen over eetgedrag, lichaamsbeeld, embodiment en Health at Every Size (HAES®).


Sinds 2018 mocht ik al +3.000 vrouwen begeleiden naar een liefdevolle relatie met eten en met hun lichaam. (En sinds 2021 leid ik ook andere professionals op in het thema lichaamsbeeld, via mijn geaccrediteerde Body Image Intensive voor professionals opleiding!)


Wat ik zelf heb ervaren rondom intuïtief eten en lichaamsacceptatie, is dat alle theorie snappen en kennen, nog niet altijd leidt tot het ook daadwerkelijk voelen en ervaren van rust rondom eten. Vandaar dat dit ook belangrijke thema's zijn die ik graag in de club met je behandel! Ik geef je geen quick fix, want uit ervaring weet ik dat dit niet bestaat. Ik reik je wel graag alle kennis, tools en hulpmiddelen aan die mij en mijn duizenden klanten hebben geholpen naar een ontspannen relatie met eten en met mijn lichaam.


Ik heb er mijn missie van gemaakt om ervoor te zorgen dat vrouwen hun waarde niet langer laten afhangen van hun lijf, en het getalletje op de weegschaal, want we zijn toch wel zeker voor zoveel meer op de wereld gezet.´Stap uit de vicieuze cirkel van diëten, over-eten en gevoelens van falen, schuld of schaamte.´