Het Blij Dieetvrij Carddeck

Hét kaartendek met maar liefst 44 fijne reminders én korte opdrachten, om stap voor stap te werken aan een gezonde relatie met eten en met jouw lijf.


WAAROM EEN CARDDECK?

Zet stappen naar een geweldige relatie met eten, met jouw lijf en jouw emoties

In een wereld die druk is, kunnen we met vlagen onze waardevolle intenties uit het oog verliezen. Dit prachtige kaartendek helpt je op een praktische manier herinneren aan jouw intenties. Je kunt dagelijks een kaartje trekken, maar je kunt ook een kaart kiezen die past bij jouw intenties, en die op een slimme plek neerleggen als reminder: denk aan op jouw nachtkastje, in jouw dagboek, of op jouw spiegel.

waardevolle reminders

Een affirmatie zoals "ik hou van mijn lijf", heeft dikwijls weinig nut, als je dit diep van binnen niet gelooft. Daarom bevat dit kaartendek geen hoogdravende affirmaties, maar juist fijne, waardevolle reminders.

PRAKTISCHE OPDRACHTEN

Los van een fijne reminder, vind je op elke kaart ook een praktische opdracht. Zodat je ook écht kleine stappen kan zetten naar die fijne relatie met jouw lijf, én met eten.

mooie illustraties

De 44 kaarten hebben 3 thema's: lichaamsacceptatie, intuïtief eten en omgaan met emoties. Bij elk thema ontwikkelde onze graphic designer Valerie Maas meerdere mooie illustraties. 

het doel is

Liefdevol bewustzijn creëren

Werken met de kaarten in het Blij Dieetvrij carddeck helpt je om jouw mindset te veranderen. Dit is een ontzettend belangrijke sleutel, in het creëren van meer rust rondom eten, meer ruimte voor jouw emoties en lichaamsneutraliteit.


Met de waardevolle reminders reframen we saboterende gedachten, en met de korte opdrachten zorgen we er ook voor dat je echt stapjes gaat zetten. Niet alleen in jouw weg naar voedselvrijheid en lichaamsacceptatie, maar ook in het ruimte geven aan jouw emoties en dieperliggende behoeftes. 

DE INVESTERING

 per stuk (ex. verzending)

39


wat anderen zeggen...

gezien op social media

Bij massage-therapeuten, coaches en diëtistenpraktijken

Er zijn steeds meer praktijken en coaches die de kaarten aan hun klanten cadeau doen, samen een kaartje trekken tijdens een sessie of die een kaartje neerzetten in de wachtkamer van hun praktijk!

Faq

Wanneer kan ik het kaartendek verwachten?

De carddecks worden binnen 2-3 werkdagen verzonden met PostNL. Maar let op: rondom de schoolvakanties en weekenden kan dit iets langer duren.

Wat zijn de verzendkosten?

Een kaartendek wordt verzonden als brievenbuspost (let op: enkel naar Nederland en België). De kosten hiervoor bedragen €4,95 binnen Nederland. Verzending naar België kost €9,37, maar de extra kosten voor verzending naar België zal ik op me nemen. De op deze pagina vermelde prijs is exclusief deze verzendkosten.


Blijft het kaartendek altijd los verkrijgbaar?

Nee. De kaartendeks zijn niet altijd los verkrijgbaar. Dit komt omdat we niet altijd tijd hebben voor verpakken en verzenden. 

Wat is het formaat van het kaartendek?

De kaarten zijn 100 x 135 mm. In het doosje liggen twee stapels van de kaarten. Het doosje is ongeveer 145 x 215 mm groot.

Zit er een verschil tussen de voor- en achterzijde van de kaarten?

Ja, op de achterzijde vind je alleen een logo. Mocht je dus een kaartje (blind) willen trekken, kan je de kaarten met het logo naar boven neerleggen. Op de voorzijde vindt je vervolgens een reminder (quote), afbeelding en korte opdracht.

“Het perfecte cadeau voor iemand die wel een reminder kan gebruiken om lief te zijn voor haar lijf.”