Het Blij Dieetvrij Carddeck

Hét kaartendek met maar liefst 44 fijne reminders én korte opdrachten, om stap voor stap te werken aan een gezonde relatie met eten en met jouw lijf.


Het carddeck is momenteel niet meer los verkrijgbaar. (Onze voorraad is bijna op!) Je krijgt deze nog wel cadeau bij een jaarabonnement op de Blij Dieetvrij Club, en als professional, als je de Body Image Intensive volgt.

WAAROM EEN CARDDECK?

Zet stappen naar een geweldige relatie met eten, met jouw lijf en jouw emoties

In een wereld die druk is, kunnen we met vlagen onze waardevolle intenties uit het oog verliezen. Dit prachtige kaartendek helpt je op een praktische manier herinneren aan jouw intenties. Je kunt dagelijks een kaartje trekken, maar je kunt ook een kaart kiezen die past bij jouw intenties, en die op een slimme plek neerleggen als reminder: denk aan op jouw nachtkastje, in jouw dagboek, of op jouw spiegel.

waardevolle reminders

Een affirmatie zoals "ik hou van mijn lijf", heeft dikwijls weinig nut, als je dit diep van binnen niet gelooft. Daarom bevat dit kaartendek geen hoogdravende affirmaties, maar juist fijne, waardevolle reminders.

PRAKTISCHE OPDRACHTEN

Los van een fijne reminder, vind je op elke kaart ook een praktische opdracht. Zodat je ook écht kleine stappen kan zetten naar die fijne relatie met jouw lijf, én met eten.

mooie illustraties

De 44 kaarten hebben 3 thema's: lichaamsacceptatie, intuïtief eten en omgaan met emoties. Bij elk thema ontwikkelde onze graphic designer Valerie Maas meerdere mooie illustraties. 

het doel is

Liefdevol bewustzijn creëren

Werken met de kaarten in het Blij Dieetvrij carddeck helpt je om jouw mindset te veranderen. Dit is een ontzettend belangrijke sleutel, in het creëren van meer rust rondom eten, meer ruimte voor jouw emoties en lichaamsneutraliteit.


Met de waardevolle reminders reframen we saboterende gedachten, en met de korte opdrachten zorgen we er ook voor dat je echt stapjes gaat zetten. Niet alleen in jouw weg naar voedselvrijheid en lichaamsacceptatie, maar ook in het ruimte geven aan jouw emoties en dieperliggende behoeftes. 

DE INVESTERING

 helaas niet meer los verkrijgbaar

44

De carddecks zijn slechts tijdelijk los te verkrijgen!


Faq

Wanneer kan ik het kaartendek verwachten?

De carddecks worden binnen 2-3 werkdagen verzonden met PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Een kaartendek wordt verzonden als brievenbuspost. De kosten hiervoor bedragen €4,10 binnen Nederland. Verzending naar België is €9,-, maar de extra kosten zal ik op me nemen. Je betaalt dus altijd €4,10, of je nou vanuit Nederland of België bestelt.

Blijft het kaartendek altijd los verkrijgbaar?

Nee. De kans is groot dat we, zodra de eerste druk is uitverkocht, even geen extra kaartendeks zullen inkopen.

Vooral, vanwege praktische overwegingen. Het thuis runnen van een webshop met verpakken/verzenden kost even teveel tijd, naast alle andere werkzaamheden. De Blij Dieetvrij Club runnen blijft immers onze main focus!

Kan ik het kaartendek ook bestellen vanuit het buitenland?

Dat kan zeker! Woon je niet in Nederland of België? Stuur dan gerust even een e-mail naar saskia@blijdieetvrij.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mailadres.  

We sturen je dan een factuur voor het kaartendek plus de verzendkosten. Zodra de betaling is ontvangen zal het Blij Dieetvrij kaartendeck wordt verzonden.

Wat is het formaat van het kaartendek?

De kaarten zijn 100 x 135 mm. In het doosje liggen twee stapels van de kaarten. Het doosje is ongeveer 145 x 215 mm groot.

Zit er een verschil tussen de voor- en achterzijde van de kaarten?

Ja, op de achterzijde vind je alleen een logo. Mocht je dus een kaartje (blind) willen trekken, kan je de kaarten met het logo naar boven neerleggen. Op de voorzijde vindt je vervolgens een reminder (quote), afbeelding en korte opdracht.

Hoe werkt het als ik ook een masterclass aanschaf?

Op het kaartendek moet je even wachten, maar de toegang tot de masterclasses, die krijg je meteen na jouw betaling!

Daar kun je dus al meteen in duiken. :)


Hoe werkt dat?

  • Er wordt na jouw betaling via het systeem een account voor jou aangemaakt op het Blij Dieetvrij leerplatform.
  • Je ontvangt inloggegevens in jouw mail: check voor de zekerheid de spamfolder. Heb je niets ontvangen, kun je altijd even een nieuw wachtwoord aanvragen, of een mailtje sturen naar saskia@blijdieetvrij.nl 
  • Via dit online leerplatform krijg je toegang tot de online masterclasses, die je in jouw eigen tempo kan volgen. 
  • Bij beide masterclasses zitten downloads in PDF, die je kunt downloaden en kan printen, mocht je dat willen.


Let op! Met deze masterclasses krijg je géén toegang tot de Blij Dieetvrij Club (de membersite) en de bijbehorende community. Je kunt de masterclasses in jouw eigen tempo volgen en je behoudt ook (levenslang) toegang: dus zolang Blij Dieetvrij bestaat.

“Het perfecte cadeau voor iemand die wel een reminder kan gebruiken om lief te zijn voor haar lijf.”