DE blij dieetvrij club

Klik om te luisteren

wat als je eindelijk die geweldige relatie met eten zou creëren? als eten niet langer zo ingewikkeld zou zijn? 


wat als je de strijdbijl zou begraven en zou kunnen genieten van jouw lichaam, lós van hoe deze eruit ziet?  

De Blij Dieetvrij Club is jouw maandelijkse membership om rust te vinden rondom eten en stap voor stap te bouwen aan een positiever lichaamsbeeld. 

Ben je het zat om altijd maar in gevecht te zijn met eten?


en in strijd met jouw lijf?

jij kan ook die strijdbijl begraven!


We leven in een cultuur die leidt tot zelfobjectivering.


Een cultuur waarin we  ons lichaam zien als een project, om continu bij te schaven en te perfectioneren.En hoe meer je bezig bent met de buitenkant, hoe minder connectie je maakt met alles wat er te voelen en te beleven valt.


Niet alleen zorgt dit ervoor dat je minder genot, plezier en blijdschap voelt, maar soms leidt het ook nog eens tot een onrustige relatie met eten.


Bijvoorbeeld, omdat je jezelf keer op keer restricties op legt rondom eten. Omdat je probeert jouw eetpatroon te controleren, in de hoop dat dan jouw lichaam verandert.


Je kan uit die vicieuze dieetcirkel stappen.


Je kunt heel hard werken aan het verbeteren van jouw relatie met eten, maar als je niet durft te vertrouwen op jouw lichaam, is dat een flinke uitdaging.


Want hoe kun je jouw lijf adequaat voeden, als je niet meer kunt aanvoelen wat jouw lichaam nodig heeft?


Als onze angstige gedachten onze hongergevoelens overschreeuwen? 


Als je bang bent om aan te komen (iets wat de maatschappij nog steeds bestempelt als één groot drama), of nooit af te vallen en jouw slanke droomlichaam te behalen?


In de Blij Dieetvrij Club leer ik je weer een vredige en liefdevolle relatie met eten creëren aan de hand van de wetenschappelijk bewezen principes van intuïtief eten.


Maar we besteden misschien nog wel meer tijd aan het creëren van lichaamsneutraliteit- en acceptatie. Aan het bouwen aan een liefdevolle relatie met ons lichaam.


Ik helpt je graag weer te vertrouwen op, en thuis te komen in jouw eigen lijf.

dat is hoe je jouw strijd stopt,

en jouw levensgeluk vergroot.


zodat je je goed kan voelen in jouw eigen lijf.


een gezonde balans kan vinden, zonder obsessie.


Zonder keer op keer te moeten "opletten" of de nieuwste dieet-trend uit te proberen.herken je dit?

 • Je hebt voor jouw gevoel alle diëten weleens geprobeerd;
 • Je wilt heel graag stoppen met jojoën en voorgoed uit de vicieuze cirkel van diëten en overeten stappen (ook al klinkt dat misschien tot nu toe vooral als een fantasie!);
 • Je hebt met vlagen last van emotie eten, eetbuien, eet stiekem als niemand kijkt en/of je worstelt met obsessieve gedachten over eten;
 • Je hebt misschien al wat geëxperimenteerd met intuïtief eten, maar tot nu toe leidde dit slechts tot een gevoel van controle-verlies of vergrootte het jouw angst voor gewichtstoename;
 •  Je hebt het idee dat je jouw lichaam écht niet echt zal kunnen accepteren, tenzij het verandert;
 • Je voelt je met vlagen alleen in de strijd die je voert met eten en/of jouw lijf;
 • Je zou zo graag gewoon rust vinden rondom eten: kunnen genieten van één koekje zonder dat meteen het hele pak leeg gaat. En zonder dat je meteen de druk voelt om vanaf maandag weer "beter op te letten met eten".en wil je graag?

 • Geen eetbuien meer?
 • Je eetpatroon in balans brengen zonder dat je er continu over hoeft na te denken?
 • Breken met die alles-of-nietsmentaliteit en schaamteloos kunnen genieten van een lekker stukje taart?
 • Jezelf een hoop tijd, geld en energie besparen door nooit meer de nieuwste dieethype te willen proberen?
 • Rust ervaren in je hoofd, zonder obsessieve gedachten rond eten en sporten?
 • Gezond eten zonder dat het voelt als een straf? 
 • Jezelf goed voelen in je lichaam en je lichaam met liefde bewegen zonder dat dit voelt als drang of "moetje"?
 • Weer contact maken met jouw lichaam en durven vertrouwen op jouw lichaamssignalen?
 • Die ontspannen relatie met eten en een positief lichaamsbeeld opbouwen?Het maakt niet uit hoe lang je al een strijd met eten ervaart, hoe oud je bent of hoeveel je weegt. 

Ook jij kan een geweldige relatie met eten en jouw lijf creëren met de lessen & support in de Blij Dieetvrij Club!

Blij Dieetvrij Club product

wat je precies krijgt als member?

 • Maandelijkse live Q&A sessies met Saskia;
 • Feel + Heal sessies met Saskia en/of een gastdocent;
 • Toegang tot de complete Blij Dieetvrij Club Academie met maar liefst 9 volledige online programma's en 26 masterclasses t.w.v. > 5000,-;
 • Een audio coach bundel die je telkens weer door alle lastige momenten heen helpt;
 • Regelmatig toegang tot gloednieuwe materialen (een nieuwe les, module of masterclass) en toegang tot de opnames van alle live sessies van de afgelopen 3 jaar;
 • De online support van een liefdevolle community van > 200 vrouwen die allemaal werken aan een liefdevolle relatie met eten en hun lichaam.

een kijkje in de blij dieetvrij club academie

Als je lid wordt van de club, krijg je ook direct toegang tot maar liefst 9 online cursussen en > 26 masterclasses. Dit zijn alle materialen die we de afgelopen 5(!) jaar hebben ontwikkeld voor Blij Dieetvrij Clubleden.


In de nieuwste versie van de membersite, hebben we alle materialen voor je georganiseerd in overzichtelijke leerpaden. Zo weet je precies welke materialen je helpen om stappen te zetten naar bepaalde leerdoelen.


Al de cursussen en masterclasses kun je als member op jouw eigen tempo volgen. En wij kijken uiteraard naar aanleiding van jouw hulpvraag graag met je mee naar welke leerpaden voor jou het meest nuttig zullen zijn!


Hieronder alvast een sneak peak van wat je zoal kunt vinden in de academie...

1. Omgaan met overeten 

Is jouw eetgedrag nog wat chaotisch? Overeet je jezelf geregeld en kun je maar lastig jouw honger-signalen opmerken? Dan kun je aan de slag met de Module Bite-Sized. In dit programma bouw je in 9 weken aan het implementeren van die gewoontes, die je helpen om jouw hongersignalen te reguleren. 


Daarnaast start vanaf 12 april 2023 de live Eetbuien S.O.S. Een programma waarin ik je stap voor stap meenemen langs de belangrijkste kernfactoren die eetbuien veroorzaken. En, je leert stap voor stap hoe je afrekent met die eetbuien.

2. Kickstart jouw zelfacceptatie

Herken jij dat je jezelf continu vergelijkt met anderen, en het idee hebt dat je tekort schiet? Dat je ooit jouw doelgewicht hebt bereikt (ja, dankjewel dieetcultuur), maar dat je jezelf toen nog steeds niet mooi genoeg voelde? Dat je streng bent voor jezelf, en altijd van jezelf verwacht dat je je "verbetert"? 


Stop met jezelf eindeloos fixen, en voel je goed genoeg. Met o.a. de spoedcursus zelfcompassie en de 5-delige masterclass "De Feeling Worthy Intensive" leer je jezelf liefdevol bijstaan, perfectionisme doorbreken, dealen met jouw oude wonden en écht contact te maken met jouw dieperliggende behoeftes en verlangens. 


Je doorbreekt lichaamsvermijding en je verbindt jezelf op een ander niveau met jouw lichaam en jouw authentieke zelf.


3. Starten met intuïtief eten 

Zit jij vast in een leven lang lijnen zonder blijvend resultaat? Sluit jij geregeld bepaalde voedingsmiddelen uit, om er vervolgens voor jouw gevoel in door te slaan? Denk je de hele dag door aan eten, snoep je met vlagen in het geheim?


Maak je je erg veel zorgen over jouw lichaamsgewicht en merk je dat het getalletje op de weegschaal jouw levensgeluk bepaalt? Heb je met alle tegenstrijdige voedingsadviezen geen flauw idee meer wat je nu eigenlijk wel of niet "zou moeten eten"?


In de Blij Dieetvrij Club vind je verschillende modules die je helpen om te leren eten op gevoel. Zo volg je bijvoorbeeld de Intuïtief Eten Intensive, die je stap voor stap alles leert over de theorie van intuïtief eten, en hoe je stap voor stap uit de vicieuze dieetcirkel kunt stappen. Met videolessen en een werkboek wat je écht in de actiemodus zet.

4. Bouwen aan een positief lichaamsbeeld

89% van de vrouwen laat zich weleens weerhouden door haar lichaam: we zeggen feestjes af, gaan niet zwemmen met onze kinderen, of kiezen ervoor om nog maar niet te solliciteren naar die baan die we graag willen, omdat we vinden dat we er niet goed genoeg uit zien.


Leer jouw lichaamstriggers herkennen, omgaan met foto's van jouw lijf, jouw buik omarmen en stap voor stap bouwen aan dat positieve veerkrachtige lichaamsbeeld.


5. Werken aan jouw emotionele intelligentie

Heb jij ooit geleerd hoe je jouw emoties de ruimte kon geven? We leven in een maatschappij met een emotie-fobie. Dat maakt, dat we onze emoties soms al van jongs af aan leren weg te stoppen. Iets wat voor sommigen van ons effect heeft op ons eetgedrag.


Stop met het plakken van een pleistertje op jouw emotionele eetbuien en leer hoe je jouw emoties écht kunt reguleren! 


Bouw aan jouw emotionele intelligentie met de o.a. de Emotie Eten Intensive!

6. Vertrouwen op jouw lijf

Als deze maatschappij je dag in dag uit aanmoedigt om jouw lichaam te zien als een object, wat je van buitenaf moet beoordelen, hoe leer je dan weer stap voor stap te vertrouwen op jouw lijf? Hoe leer je contact maken met jouw lijf, en luisteren naar jouw lichaamssignalen? Hoe ga je van denken naar voelen?


Deze online cursus bestaat uit 5 modules (Voelen, ademen, bewegen, belichamen & thuiskomen) met in totaal 12 video's, 5 werkboeken en 15 begeleide lichaamswerk oefeningen (in audio).


Ga met de praktische oefeningen uit deze online cursus stap voor stap aan de slag met het ontwikkelen van bodyfulness: liefdevolle aandacht voor jouw lichaamssignalen.

7. Bouwen aan gezonde gewoontes

Hoe zorg je ervoor dat nieuw gedrag steeds meer automatisch gaat, en je er steeds minder bewust moeite voor moet doen?


Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude gewoontes?


In deze 6-delige masterclass leer je o.a.:


 • Waarom je je niet op een doel, maar op een methode moet richten?;
 • Waarom je gezonde gewoontes meestal niet volhoudt;
 • De cruciale rol van jouw identiteit;
 • Hoe je werkt aan nieuwe gewoontes die je wél volhoudt!
 • De 4 wetten van gedragsverandering;
 • Hoe je stopt met zelf-sabotage.
En dat allemaal natuurlijk, zonder dat je in de valkuil van dieetdenken stapt!

8. Blij Dieetvrij met kinderen

Wat kun je doen als jouw kinderen in het geheim snoepen? Of als ze extreem lastige eters zijn? Hoe help je ze bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten? Dat en meer in onze uitgebreide 6-delige training Intuïtief eten met en voor kinderen. 


In onze Body Positive Kids module, leer je natuurlijk alles over hoe je jouw kinderen helpt in het ontwikkelen van een positief lichaamsbeeld.

En als extraatje: de Feel + Heal sessies

Luisteren naar jouw lijf, dat is niet makkelijk als je in jouw hoofd leeft. Net als dealen met emotie eten, trouwens.

Daarom hebben we de afgelopen jaren een aantal Feel + Heal sessies gegeven, waarin ik je een korte oefening aanleer om bijvoorbeeld bepaalde emoties de ruimte te geven, op een andere manier contact te maken met jouw lijf, of stil te staan bij jouw lichaamssignalen. 


Op de academie vind je de opnames van meer dan 20 Feel + Heal sessies, allen met een ander thema, zoals:


 • Mindful spiegelwerk (anders kijken naar jezelf in de spiegel)
 • Vastzittende angst losmaken;
 • Wat te doen bij piekergedachten;
 • Omgaan met boosheid;
 • Emoties uitnodigen en doorvoelen;
 • Omgaan met verveling en onderprikkeling
 • en nog veel meer!

kies de betaal-methode die bij je past

Krijg toegang tot de complete academie en de support van Saskia en de andere members in de club. Bouw aan jouw geweldige relatie met eten & jouw lijf, voor slechts:

Basis

65

/maand

 • Flexibel & maandelijks opzegbaar!

wat anderen zeggen


"Saskia kwam op mijn pad in 2018 en in 2019 stapte ik in de Blij Dieetvrij Club. Die paar maanden bij haar waren voor mij de start van een compleet nieuw leven. Op dat moment had ik orthorexia, en de week voordat ik in een eetstoorniskliniek aan de slag kon, voelde ik aan elke cel in mijn lichaam NEE. Ik wil niet NOG meer regeltjes. Ik wil net VRIJ van die obsessieve gedachten rondom eten. En Saskia heeft letterlijk die weg voor mij vrijgemaakt. Ik ben haar onbeschrijfelijk dankbaar!"

- elien taelman (https://elientaelman.be)

"Mijn grootste succes in dit proces is dat ik heel relaxed ben geworden wat eten betreft. Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ook die gewoonte om, na de kids in bed welterusten te hebben gezegd, naar beneden te gaan met alvast het idee dat ik een stuk chocola of toetje zou eten als ontspanningsmoment, is er niet meer. De gedachte niet, de behoefte ook niet. Het is interessant om te merken dat mijn smaak kieskeuriger is geworden, ik kies heel precies wat ik ga eten, wat ik erg lekker vind en soms is dat juist iets gezonds. Ik voel een soort vrede en acceptatie over mezelf en iedereen. Dus ik ben blij!"

- Isabel

Alles wat Saskia doet is wetenschappelijk onderbouwd. Tegen mensen die twijfelen om mee te doen, zou ik zeggen: probeer eens een maand deel te nemen aan de club. Ik ben zo ontzettend blij dat ik Saskia heb leren kennen! Voordat ik meedeed aan het online programma was ik altijd bang voor gewichtstoename. Ik had schrik om "anders bekeken te worden" als ik een ander gewicht zou hebben. Nu na afloop van het programma ben ik milder voor mezelf. Ik durf meer te eten en probeer elke dag meer tevreden te zijn met mijn eigen lichaam.

- Reinhilde (huisarts)

"Ik heb er zo vreselijk veel aan gehad, dat ik Saskia eeuwen dankbaar ben. Ik had niet gedacht dat ik het kon, rust ervaren rondom eten. Maar Saskia's site en inspanningen hebben me goed gedaan. Ik had mijn boulimia er al een jaar onder toen ik member werd van de club, maar ontspannen was ik nooit. En ik was ontevreden over hoe ik er uit zag. Ik ben zo blij met de masterclass over "omgaan met de angst voor gewichtstoename", die ga ik nog helemaal tot me nemen. Saskia is helder, grappig, vriendelijk, kwetsbaar en attent. En ik had haar graag als live coach gehad. Maar dit was een goed alternatief! Als ik het niet alleen kan, weet ik dat ik gewoon weer terug kan komen bij de club!""

- eva

""Ik ben echt door de modules heen GEVLOGEN, want je modules maakten me MEGA enthousiast en gemotiveerd! Dus ik zat iedere dag lekker op de bank met een kopje thee naar je modules te kijken en super veel op te schrijven in mijn notitieboekjes! En na iedere module vertelde ik aan mijn vriend wat ik nu weer allemaal voor eye-openers had geleerd in de module. Ik had nooit durven dromen dat ik rust zou kunnen vinden rondom eten en body image. Ik dacht altijd dat dit mijn levenslange struggle zou zijn, maar ik zit nu ZO goed in mijn vel. Mijn lijf en ik werken nu samen en dat levert me zoveel acceptatie, ontspanning en geluk op - ik kan echt niet meer terug naar hoe het eerst was, want ik heb zo’n enorme mindset shift gehad. Alsof ik mijn computer opnieuw heb opgestart en alles heb geherprogrammeerd. :) Dit was het jaar waarin ik weer ben gaan bloeien en waarin ik een hele belangrijke, stevige en gezonde basis voor mezelf heb gelegd - en dat komt voor een groot deel door jou.""

- keri

"Wat een verrijking al die wijze lessen, sessies en verhalen van de altijd positieve Saskia! De modules hebben mijn ogen geopend om weer tot mezelf te komen. Super ervaring! Ik heb veel interessante modules en livesessies gevolgd. Je kunt ook veel werkbladen en sheets downloaden. Je werkt aan jezelf voor jezelf. Het heeft me veel gebracht! Het heeft me weer met beide benen op de grond gezet. Een leven met restricties is geen leven. Twijfel niet en sluit gewoon een abonnement af en geniet van alles wat je te horen krijgt. Zoveel wijze woorden!!""

- jopy

De "Intuïtief eten Intensive" (basis-module 2) is fantastisch. Dit is echt de bevestiging in mijn visie die ik nodig had. Ik heb nu al veel meer achtergrond, waarvoor ik oprecht dankbaar ben! Ik heb al een aantal keer reclame gemaakt bij collega diëtisten!

- Celien (diëtiste)

 Ik werd lid van de club om mijn emotie-eten onder de knie te krijgen en meer rust en acceptatie te vinden in mijn lijf. Ik vond de club in één woord fantastisch! Ik vind Saskia's kennis ongelooflijk. Ik heb al veel therapie gehad, verschillende soorten, maar bij haar heb ik het gevoel dat ze meer begrijpt waarom het soms niet lukt en ze geeft daar hele goede tips en uitleg over. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en hoef ik geen "trucs" te leren om met dingen om te gaan, die uiteindelijk toch niet lukken. Dit is echt doorleefd en doorvoeld. Diepe dankbaarheid! Als je nog twijfelt over de club zou ik zeggen: Zeker doen!!!

- vera

"Als ik terug kijk naar een jaar geleden dan stond ik mijlen ver van mezelf vandaan. Ik was het contact volledig kwijt. Ik kan nu veel beter naar de signalen van mijn lichaam luisteren en die gebruiken om te observeren hoe het met me gaat. Ik voel me nu veel dichter bij mezelf en heb het gevoel dat ik mezelf een mooi leven wil geven. Saskia heeft me heel veel van haar wijsheid gegeven. En in mijn beleving heb ik samen met haar de eerste stappen terug naar mezelf gezet. Wat ze in de Blij Dieetvrij club heeft neergezet is van grote waarde!"

- lisanne

100% zorgeloos

100% blijheid


Zodra je lid bent geworden van de club krijg je toegang tot de volledige academie.


Ik stel je graag een basistraject voor, maar ik bekijk ook altijd even jouw persoonlijke situatie en noden. Via een audioberichtje laat ik je graag weten welke materialen in onze academie voor jou het meest waardevol zijn. Zo zorg ik ervoor dat je niet verdwaalt in de schat aan informatie. 


En omdat het om een lidmaatschap gaat, heb je heel wat vrijheid. Je komt en gaat wanneer je wilt! 

Om jouw abonnement weer op te zeggen stuur je ons simpelweg een mailtje. 


Mijn doel is niet alleen dat je 100% BLIJ kan worden van jouw relatie met eten en met jouw lijf, maar dat je je ook 100% welkom voelt in de club, waar je behoeftes ook liggen.wanneer Is de club voor jou?

 • Je hebt besloten om te stoppen met diëten, calorieën/macro's tellen of jezelf op andere wijze restricties opleggen, maar je hebt geen idee wat te doen in de plaats daarvan. 
 • Je hebt al wat geëxperimenteerd met intuïtief of vrij eten, maar je merkt dat je jezelf blijft overeten. Diep van binnen denk je nog steeds in goed en fout eten.
 • Je wilt heel graag zorgen voor jouw eigen gezondheid en welzijn, maar je bent het zat dat eten hierdoor juist ingewikkeld wordt. Je wilt weten hoe je dit kunt doen op een manier die ontspannen aanvoelt.
 • Je vertrouwt jezelf en jouw lichaam voor geen meter, als het gaat om maat houden rondom eten. En je zou graag meer met jouw lijf willen samenwerken, en er steeds meer van gaan genieten. 
 • En, als je kinderen hebt, wil je graag een voorbeeld zijn voor jouw kinderen, en ze helpen om een ontspannen relatie met eten en een positief zelfbeeld op te bouwen.

ontmoet de psycholoog

Mijn naam is Saskia, en ik ben de founder en coach van de Blij Dieetvrij Club. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met restrictief eten, onzekerheid over mijn lijf, en iets waarvan ik vrij zeker wist het een echte "suikerverslaving" moest zijn.


Ik ben opgeleid tot Sociaal Psycholoog aan de Universiteit van Utrecht, en zodoende altijd al bezig geweest met waarom we als mensen doen wat we doen, en hoe we dat kunnen veranderen. 

Vanwege mijn eigen chaotische relatie met eten, ben ik de psychologie van eten ingedoken en volgde ik o.a. een opleiding bij Evelyn Tribole over Intuitive Eating, naast talloze trainingen en cursussen over eetgedrag, lichaamsbeeld, embodiment en Health at Every Size (HAES®).


Sinds 2018 mocht ik al >1000 vrouwen begeleiden naar een liefdevolle relatie met eten en met hun lichaam. Inmiddels leid ik ook andere professionals op in het thema lichaamsbeeld, via mijn geaccrediteerde Body Image Intensive voor professionals opleiding.


Wat ik zelf heb ervaren rondom intuïtief eten en zelfacceptatie, is dat alle theorie snappen en kennen, nog niet altijd leidt tot het ook daadwerkelijk voelen en ervaren van rust rondom eten. En vandaar dat dit ook belangrijke thema's zijn die ik graag in de club met je behandel!


Ik geef je geen quick fix, want uit ervaring weet ik dat dit niet bestaat. Ik reik je wel graag alle kennis, tools en hulpmiddelen aan die mij geholpen hebben naar een ontspannen relatie met eten en met mijn lichaam.

volg de lessen onderweg met de mobiele app!

De membersite én de besloten community bereik je heel gemakkelijk via een app, zodat je altijd en overal een les kan volgen, of even een vraag kan stellen voor wat support. Uiteraard is de membersite ook gewoon bereikbaar via een desktop.


"Ik heb bij wijze van Netflix, de member-area ge-binge watched. Ik heb er van genoten! Ik vond het zo fijn dat Saskia elke vraag die ik had zelf beantwoorde. Ze heeft me zoveel goede inzichten gebracht!"

- Astrid

de blij dieetvrij club in vogelvlucht

“Dit is de plek waar je schuld en schaamte rondom eten en jouw lijf achter je laat. Waar je leert genieten van jouw lijf zoals het is.”

In de Blij Dieetvrij club leer je eten vanuit jouw intuïtie, op basis van een bewezen raamwerk dat leidt naar meer rust rondom eten. Dus: geen voedingsschema’s, regels of nieuwe restricties, maar wel verbinding maken met je lichaam en contact maken met je emoties.


Dankzij onze talrijke videolessen ontwikkel je meer zelfacceptatie en compassie voor je lichaam. De leerpaden bevatten uit een duidelijk stappenplan en begeleiden je uit de vicieuze cirkel van diëten en overeten. 


Elke maand organiseer ik een live sessie: dit is hét moment waarop we echt verbinden met elkaar en waarop we dieper ingaan op jouw vragen. De live Q&A sessie is uitgebreide online sessie, waarin we samen jouw obstakels tackelen. Geregeld  doen we ook samen een begeleide oefening die jou helpt om opnieuw in contact te komen met jouw lichaam en emoties. Zo is er bijvoorbeeld een Yoga Nidra docente, die regelmatig een fijne sessie voor ons verzorgd. Als bonus krijg je in de club een heleboel hulpmiddelen die ik zelf heel waardevol vond in mijn proces. Denk aan een uitgebreide boekenlijst per thema en audiobestanden die je kan beluisteren op een moeilijk moment. 


Tot slot word je lid van een community met zo’n 200 Nederlandse en Vlaamse leden. Voor veel vrouwen is dit een plek waar ze herkenning vinden, en zodoende hun schaamte helen. In deze groep voel je je niet alleen in je proces en kun je vragen en ervaringen met anderen te delen. Want hoe fijn is het om even wat aanmoediging te krijgen als je het moeilijk hebt? Ook ik ben er dagelijks te vinden, dus je kan hier tussen de livesessies door al je vragen kwijt


Word je lid van de club, dan krijg je meteen toegang tot de volledige academie. Ik stel je graag een basistraject voor, maar ik bekijk ook altijd even jouw persoonlijke situatie en behoeftes. Via een audio berichtje laat ik je graag weten welke masterclasses voor jou het meest waardevol zijn. Zo zorg ik ervoor dat je niet verdwaalt in de schat aan informatie.


liefs,

Saskia


veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de onderdelen van de club?

Hoe werkt dit membership? Wat als ik wil opzeggen?

Waarom heb je het nergens over gewichtsverlies? Ik wil zo graag gewicht verliezen.

Ik ben al gestopt met tellen, opletten en diëten en ik probeer mijzelf intuïtief eten of vrij eten verder aan te leren; heb ik dan ook iets aan de club?

Ik volg momenteel nog een dieet of levensstijl (zoals keto, koolhydraatarm, suikervrij of IF); is dit dan wel de juiste plek om te starten?

Ik moet glutenvrij/suikervrij/vegan eten vanwege een voedselallergie; kan ik dan ook intuïtief leren eten?

Gaat de club mij écht helpen? Ik heb voor mijn gevoel alles al geprobeerd.

Hoeveel tijd kost de club mij?

Ben ik welkom als ik een eetstoornis heb (gehad)?

Ben ik welkom in de club als voedingsdeskundige, diëtist of gezondheidsprofessional?

Wanneer vinden de live-sessies plaats? En wat, als ik er niet bij kan zijn?

Wat is het carddeck? hoe werkt het als ik ook een carddeck wil ontvangen?

WORD VANDAAG OOK LID VAN

DE BLIJ DIEETVRIJ CLUB!

“Pas als je stopt met jouw lichaam het signaal geven dat ze niet goed genoeg is zoals ze NU is, kun je het contact met jouw lichaam gaan herstellen.”

Stop eindelijk die strijd met eten en jouw lijf, stap uit de vicieuze jojo-cyclus, en bouw aan een geweldige relatie met eten en jouw lichaam.


´Stap uit de vicieuze cirkel van diëten, over-eten en gevoelens van falen, schuld of schaamte.´