Reken af met eetbuien!

Hoe je jouw eetbuien eindelijk aanpakt bij de kern

Wil je weten hoe je stopt met obsessief nadenken over eten, en elke avond de voorraadkast plunderen?⁠

Ik mocht in de afgelopen 6 jaar meer dan +1000 vrouwen helpen om een einde te maken aan eetbuien, en ik help jou graag op weg.

We zorgen uiteraard ook voor een replay, mocht je onverhoopt niet live mee kunnen doen.

WAT JE ONTDEKT in DEZE MASTERCLASS:

  • Welke 3 fouten je maakt als je af wilt van eetbuien en emotie eten, en hoe je ervoor zorgt dat je jouw eetbuien eindelijk aanpakt bij de kern.
  • De belangrijkste verandering die je moet maken om te stoppen met obsessief nadenken over eten, en jezelf continu overvol eten. 
  • Waarom simpelweg luisteren naar jouw lichaam niet altijd goed advies is, en hoe je écht leert samenwerken met jouw eigen lijf om eetbuien te voorkomen. 
  • In welke vicieuze cirkel je verstrikt zit, en welke stappen je moet zetten om voorgoed af te rekenen met eet- en snoepbuien!


WANNEER?

De masterclass vindt plaats op vrijdag om 13.00 uur en duurt ongeveer 1 à 1,5 uur.

We zorgen voor een replay, maar live meedoen zal je zeker meer opleveren. Dus zorg ervoor dat je een gaatje vrijmaakt voor jezelf in jouw agenda. #selfcarematters

na afloop van DEZE MASTERCLASS:

  • Weet je precies welke stappen je moet zetten om  voorgoed jouw eetbuien te stoppen.
  • Voel je je hoopvol, omdat je snapt hoe je uit die vicieuze cirkel van eetbuien los komt en ervoor kan zorgen dat eten niet langer zoveel stress veroorzaakt.
  • Stop je met dat eindeloze gevecht tegen jouw eetbuien, en pak je ze stap voor stap aan bij de kern

 

OVER BLIJDIEETVRIJ

Saskia koopman

lichaamsbeeld psycholoog, MSc.

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als psycholoog, online trainer & opleider en ben auteur van het boek "Thuiskomen in je lijf - schrijf jezelf naar een positiever lichaamsbeeld".

Met mijn online programma's, mocht ik sinds 2018 al > 3000 zelfbewuste vrouwen helpen in het breken met eetbuien en emotie eten, en weer vertrouwen op hun lijf.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij je ook weer vrij kan voelen van obsessieve gedachten over eten, en aandacht kan besteden aan datgene waar je écht gelukkig van wordt!


Schrijf je snel in en leer meer over de fouten die we maken, die er juist voor zorgen dat we NIET loskomen van eetbuien.

 Zodat je jezelf op een dieper niveau kan gaan helpen!

Meld je hier aan voor deze gratis masterclass op vrijdag om 13.00 uur (+ replay!)