6 stappen naar meer rust rondom eten tijdens de feestdagen ?

Masterclass Feest Afbeelding Screens

Wil je je ook ontspannen en zelfverzekerd kunnen voelen rondom eten tijdens de feestdagen? 


Oprecht gaan genieten van deze dagen, en je je niet bezorgd, onrustig, of schuldig of voelen als het gaat om jouw eetgedrag?


Wil je BLIJ zijn, als 1 januari voor de deur staat en jij dan jouw strategieën voor rust rondom eten kunt doorzetten in het nieuwe jaar? ?


In deze masterclass ontvang je:

  • de opname van de live masterclass (2 uur)
  • de handleiding "Omgaan met lastige opmerkingen & gesprekken" (in PDF)
  • het werkboek & de advent-stijl selfcare kalender om te floreren tijdens de decembermaand ❤️ (in PDF)

Als je worstelt met jouw lichaamsbeeld of met eten, dan kunnen de feestdagen soms wat overweldigend voelen. Je krijgt immers te maken met bepaalde uitdagingen, die de rest van het jaar minder relevant zijn.

Denk aan uitdagingen als:

  • Zoals het feit dat er doorgaans eten in overvloed is, en dat het samen genieten van lekker eten ook echt een onderdeel is van het vieren van de feestdagen.
  • Je brengt daarnaast mogelijk iets meer tijd door met familie of vrienden, die de nodige opmerkingen maken over eten en/of over (jouw of hun) gewicht.
  • Er is misschien minder structuur in jouw leven, omdat je niet hoeft te werken. Iets, waardoor je een bepaald ritme kunt verliezen of gezonde gewoontes opeens niet meer als vanzelf gaan.


En ja, ik weet nog goed hoe ik na de feestdagen ook altijd het gevoel had dat er dan van alles gecompenseerd moest worden.

Dat de "goede voornemens" onvermijdelijk waren, maar dikwijls enkel averechts werkten als het ging om mijn zelfbeeld en de rust die ik ervoer rondom eten.


Ik sta daarom graag voor je klaar, om je een beetje op weg te helpen deze feestdagen!


over de masterclass

Ik deel in de masterclass de 6 stappen die je helpen om rust te ervaren rondom eten tijdens de feestdagen.

(Yay, for more body confidence throughout the holidays! ?)

Zodra je je hebt aangemeld voor deze masterclass krijg je toegang tot de opname (en de bijbehorende downloads). Zodat je de opname kan terugkijken wanneer je wilt!

Ik ben er zeker van, dat de extra aandacht rondom dit thema, je gedurende het moment suprême, en de dagen daarom heen, je zeker gaan helpen.

krijg meteen toegang tot de masterclass!

koop deze masterclass

67

  • Onbeperkt toegang tot de opname van de masterclass "6 stappen naar meer rust rondom eten tijdens de feestdagen"
  • De handleiding "Omgaan met lastige opmerkingen & gesprekken" (in PDF) 
  • Het werkboek & de advent-stijl selfcare kalender, om te floreren tijdens de decembermaand! (in PDF)

wat anderen zeggen over blij dieetvrij

Alles wat Saskia doet is wetenschappelijk onderbouwd. Ik ben zo ontzettend blij dat ik Saskia heb leren kennen! Voordat ik meedeed aan het online programma was ik altijd bang voor gewichtstoename. Ik had schrik om "anders bekeken te worden" als ik een ander gewicht zou hebben. Nu na afloop van het programma ben ik milder voor mezelf. Ik durf meer te eten en probeer elke dag meer tevreden te zijn met mijn eigen lichaam.

- Reinhilde (huisarts)

"Ik voelde me gevangen in mijn eigen eetgedrag en de verlangens rond mijn lichaam. Ik heb al vele diëten geprobeerd en merkte dat niets hielp. Ondertussen ontwikkelde ik alleen maar meer eetbuien en verlangen om mijn lichaam te veranderen.  Mijn verzadiging weer voelen, is de grootste winst. En vooral; dat ik het kan! Dat ik me verzadigd kan voelen, zonder 'overvol' te zitten.

- Heleen

"Ik let niet echt meer op wat ik eet, maar ik eet alleen als ik er echt zin in heb en ik stop als ik genoeg heb. Het is inderdaad niet normaal dat ik zo met (niet) eten bezig was! Ik ga er nu veel relaxter mee om."

- Hannet

Over Blij Dieetvrij

Saskia koopman

Sociaal psycholoog, MSc.

Ik ben sociaal psycholoog, online trainer en mindset coach. Met mijn online programma's, zoals de Blij Dieetvrij Club, help ik zelfbewuste vrouwen breken met eetbuien en emotie eten, en weer te vertrouwen op hun lijf. Zodat ze zich vrij voelen van obsessieve gedachten over eten, en aandacht kunnen besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven. Zodat eten weer een feestje wordt! En ons lichaam een bron van genot.

De meest gestelde vragen

Hoe werkt het precies? Zo'n masterclass?

Ik ben al gestopt met tellen, opletten en diëten en ik probeer mijzelf intuïtief eten aan te leren; heb ik dan ook iets aan deze masterclass?

Hoeveel tijd kost de masterclass mij?

Watvoor garantie heb ik? Wat als ik merk dat ik toch niet op de juiste plek zit?

Hoe krijg ik toegang tot de masterclass?

Heb je een andere vraag?

Mail me gerust op saskia@blijdieetvrij.nl