Ontdek de 5 verschillende masterclasses in deze bundel

1.) radicale zelfacceptatie

Met deze 6-delige masterclass word je je bewust van waar jouw lichaamskritiek vandaan komt,  laat je langzaam negatieve lichaamsgedachten los, en leer je meer over het bouwen aan een veerkrachtig lichaamsbeeld.

2.) de spoedcurus zelfcompassie

Met de oefeningen uit deze masterclass leer je écht lief te zijn voor jezelf.

Onderzoek laat zien dat zelfcompassie één van de krachtigste vaardigheden is, in het creëren van veerkracht en het omgaan met tegenslagen. Zelfcompassie helpt je om radicaal jouw mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Het motiveert je om stappen te zetten die je helpen, niet vanuit het idee niet goed genoeg te zijn, maar vanuit zelfzorg en aandacht voor jouw eigen levensgeluk. 

3.) Je waardig voelen

Hoe ga je om met het terugkerende gevoel "niet goed genoeg/slank genoeg/mooi genoeg" te zijn?

Met de 5-delige masterclass "De Feeling Worthy Intensive" leer je dealen met jouw oude wonden en écht contact te maken met jouw dieperliggende behoeftes en verlangens. Je doorbreekt lichaamsvermijding en je verbindt jezelf op een ander niveau met jouw lichaam en jouw authentieke zelf.

4.) jezelf écht zien - omgaan met foto's van jezelf

Heb jij weleens het idee dat je niet zo fotogeniek bent? Ben jij meestal degene die de foto maakt, in plaats van dat je er op staat? Heb je de neiging jouw lijf te verstoppen op de foto?  Of vermijd je foto's van jezelf het liefste, omdat je merkt dat ze een stortvloed aan negatieve lichaamsgedachten en zelfkritiek oproepen?

Jezelf terugzien op foto's is iets wat voor veel mensen een lichaamstrigger is. Iets, wat kan leiden tot negatieve lichaamsgedachten en misschien ook wel verlangens om weer op dieet te gaan.

In deze masterclass, die niet alleen reflectie- maar ook actiegerichte opdrachten bevat, leer je anders naar jezelf kijken op foto's en zet je cruciale stappen in zelfacceptatie. 

5. zelfaccepterende lichaamspraat

Als je dus de neiging hebt om perfectionistisch te zijn over jouw lijf, dan heb je misschien wel allerlei negatieve gedachten over jouw lichaam. En die gedachten creëren uiteindelijk gevoelens van stress, angst of onrust.

Deze masterclass helpt je niet alleen jouw lichaamspraat veranderen, maar leert je ook hoe je gaandeweg een deel van die negatieve gevoelens kunt voorkomen en stopt met stressen over jouw gewicht.

Leer hoe je jezelf stap voor stap coacht naar meer body confidence.