Het is tijd om de schaamte over jouw lijf (en jouw gewicht) los te laten...

Je als vrouw comfortabel voelen in jouw eigen lijf, zou de norm moeten zijn in plaats van de uitzondering.

 

 "Lichaamspraat:

hoe je stopt met stressen over jouw gewicht"

Deze live masterclass is inmiddels geweest. Je volgt de opname van deze masterclass in de Blij Dieetvrij Club!

Hoe je stopt met stressen over jouw gewicht de masterclass

In deze masterclass, leer je hoe je zelf invloed hebt op wat je voelt en denkt over jouw lijf, en hoe je stopt met stressen over jouw gewicht. 

in deze masterclass

Leer je hoe je stopt met je schamen voor & stressen over jouw gewicht

Leer je hoe je je afsluit voor de meningen van anderen

& leer je hoe je stap voor stap werkt aan positieve gedachten over jouw lijf, 

zodat je je BLIJ & zelfverzekerd kan voelen!

beeld je eens in...

Niet meer stressen, 

of je gefrustreerd voelen over jouw gewicht

Je kunt je zelfverzekerd voelen over jouw lijf, los van hoe je eruit ziet. Je kunt namelijk zelf veranderen hoe je over jouw lijf dénkt.

Zodat jouw lichaam niet meer in de weg staat van jouw levensgeluk, en je niet langer strest over dat getal op de weegschaal!

Deze masterclass verandert hoe je kijkt naar jouw lijf, en hoe je denkt over jouw gewicht. En je leert hoe je jezelf stap voor stap coacht naar meer body confidence.

WANNEER?

Dit was een live masterclass, die ik heb opgenomen. Je kunt de opname terugkijken via ons online leerplatform, de Blij Dieetvrij Club.

de blij dieetvrij club

In de Blij Dieetvrij Club volg je niet alleen deze masterclass. Je vindt er talloze masterclasses en modules die je helpen om stap voor stap een gezonde relatie met eten, en een geweldige relatie met jou lijf op te bouwen.

Faq

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus?

  • Zodra je je aanmeld, wordt via het systeem een account voor jou aangemaakt op het Blij Dieetvrij leerplatform (te vinden op https://community.blijdieetvrij.nl). Hier vindt je deze masterclass bij de bonusmaterialen op de Academie. Met jouw abonnement heb je ook toegang tot alle andere Blij Dieetvrij Club materialen. Weer je daar eerst meer over lezen? Dat kan hier.
  • Je ontvangt inloggegevens in jouw mail: check voor de zekerheid de spamfolder. Heb je niets ontvangen, kun je altijd even een nieuw wachtwoord aanvragen, of een mailtje sturen naar saskia@blijdieetvrij.nl 
  • Via dit online leerplatform krijg je toegang tot de replay van de online masterclass, die je in jouw eigen tempo kan volgen. En kan herbekijken zolang je lid blijft.

Hoelang heb ik toegang tot deze cursus?

Je kunt de masterclasses in jouw eigen tempo volgen, zolang je lid blijft van de Blij Dieetvrij Club.

HOE WERKT HET ALS IK AL LID BEN VAN DE BLIJ DIEETVRIJ CLUB?

Als je lid bent van de Blij Dieetvrij Club, krijg je dus automatisch toegang tot deze live masterclass, en deze is al beschikbaar voor je bij de bonusmaterialen in de academie. Je hoeft deze dus niet nogmaals los aan te schaffen.

Je kunt de masterclass dan terugkijken zolang jouw abonnement loopt.

jopy:

Wat een verrijking al die wijze lessen, sessies en verhalen van de altijd positieve Saskia! De modules hebben mijn ogen geopend om weer tot mezelf te komen. Super ervaring! Ik heb veel interessante modules en livesessies gevolgd. Je werkt aan jezelf voor jezelf. Het heeft me veel gebracht! Het heeft me weer met beide benen op de grond gezet.

Twijfel niet: zoveel wijze woorden!

vera:

"Ik vind Saskia's kennis ongelooflijk. Ik heb al veel therapie gehad, verschillende soorten, maar bij Saskia heb ik het gevoel dat ze meer begrijpt waarom het soms niet lukt en ze geeft je daar hele goede tips en uitleg over. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en hoef ik geen "trucs" te leren om met dingen om te gaan die uiteindelijk toch niet lukken.

Dit is echt doorleefd en doorvoeld. Diepe dankbaarheid!"

marjan

"Ik ben bij Saskia gestart omdat ik totaal niet goed in mijn vel zat. Juist die psychologische insteek maakte dat ik me inschreef.

Saskia is enthousiast, open, spontaan, gedreven, empathisch, behulpzaam en met veel tact helpt ze relativeren. Tegen een ander zou ik willen zeggen: Investeer vooral in jezelf, daar krijg je nooit spijt van!! De lessen van Saskia hebben mij zoveel meer inzicht gegeven. Ik ben nu eindelijk in staat om het veranderen!"

Over blij dieetvrij

Saskia koopman

Sociaal psycholoog, MSc.

Ik ben sociaal psycholoog, online trainer en mindset coach. Met mijn programma's help ik zelfbewuste vrouwen breken met eetbuien en emotie eten, en weer te vertrouwen op hun lijf. Zodat ze zich vrij voelen van obsessieve gedachten over eten, en aandacht kunnen besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven.

“Zelfvertrouwen of body confidence is echt een "inside job".

Het komt niet als jouw lijf verandert, 

maar als jouw gedachten veranderen.”