Aanmelding Ontspannen eten - Blij Dieetvrij


Stop jouw strijd met eten

  • Overeet je jezelf regelmatig en/of heb je last van eetbuien?
  • Voelt eten bij jou altijd chaotisch?
  • En heb je voor jouw gevoel écht alles al geprobeerd?

Je hebt vast weleens gehoord dat je vooral moet "luisteren naar jouw lijf", maar wat betekent dat eigenlijk?

En wat als je dat allang hebt geprobeerd, maar nog steeds last hebt van eetbuien?!

Sinds 2018 mocht ik al > 3000 zelfbewuste vrouwen helpen in het breken met eetbuien en emotie eten, en rust te vinden rondom eten. 

Download hier ook vrijblijvend de gratis masterclass "Ontspannen Eten" en ontdek hoe ook jij een geweldige relatie met eten creëert en voorgoed jouw strijd met eten stopt. 

WAT JE ONTDEKT in DEZE MASTERCLASS:


Waarom alles wat je al hebt geprobeerd om te stoppen met eetbuien, tot nu toe niet heeft gewerkt

De belangrijkste verandering die je moet maken, om te stoppen met obsessief nadenken over eten

Waarom simpelweg luisteren naar jouw lichaam, niet altijd goed advies is (zei ik dat echt?!🤐)

Wat jouw eetbuien (nog) in stand houdt, en welke stappen je moet zetten om voorgoed af te rekenen met eetbuien


Hoi, ik ben Saskia!

Lichaamsbeeld psycholoog, MSc.


Mijn naam is Saskia, en ik ben de founder en coach van de Blij Dieetvrij Club. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met restrictief eten, onzekerheid over mijn lijf, en iets waarvan ik vrij zeker wist het een echte "suikerverslaving" moest zijn.

Ik ben afgestudeerd als sociaal psycholoog MSc. aan de Universiteit van Utrecht, en zodoende altijd al bezig geweest met waarom we als mensen doen wat we doen, wat ons beïnvloedt en hoe we ons gedrag kunnen veranderenVanwege mijn eigen chaotische relatie met eten, ben ik de psychologie van eten ingedoken en volgde een opleiding bij één van de grondleggers van intuïtief eten, naast talloze trainingen en cursussen over eetgedrag, lichaamsbeeld, embodiment en Health at Every Size (HAES®).

Sinds 2018 mocht ik al +3.000 vrouwen begeleiden naar een liefdevolle relatie met eten en met hun lichaam. (En sinds 2021 leid ik ook andere professionals op in het thema lichaamsbeeld, via mijn geaccrediteerde Body Image Intensive voor professionals opleiding!)

Wat ik zelf heb ervaren rondom intuïtief eten en lichaamsacceptatie, is dat alle theorie snappen en kennen, nog niet altijd leidt tot het ook daadwerkelijk voelen en ervaren van rust rondom eten. Vandaar dat dit ook belangrijke thema's zijn die ik graag met je behandel! Ik geef je geen quick fix, want uit ervaring weet ik dat dit niet bestaat. Ik reik je wel graag alle kennis, tools en hulpmiddelen aan die mij en mijn duizenden klanten hebben geholpen naar een ontspannen relatie met eten en met mijn lichaam.

ook eindelijk jouw eetbuien aanpakken bij de kern?

Schrijf je snel in en leer meer over de fouten die we maken, die er juist voor zorgen dat we NIET loskomen van eetbuien. Zodat je jezelf op een dieper niveau kan gaan helpen!: