Uniek aanbod snacken in de avonduren - Blij Dieetvrij

Aan zo'n oppervlakkig advies als "ga vooral een blokje om", of "haal het lekkers gewoon niet in huis", heb je 's avonds gewoon geen bal.

Toch?

Eerlijk is eerlijk: als we 's avonds oncontroleerbaar verlangen naar lekkernij werken dat soort oppervlakkige adviezen voor geen meter.

Wat wel werkt? Onderzoeken waar die verlangens en de drang om te eten écht vandaan komt. En het probleem aanpakken bij de kern.

 

De masterclass

"Snacken in de avonduren" 

alleen hier voor maar

79,- € 47

Zet stappen naar meer rust rondom eten in de avonduren. 

herken jij dit?


"Het lukt me niet om te stoppen met het eten van chips in de avond".

"Ik blijf maar snoepen, ik snap niet waarom!"

"Het is alsof de voorraadkast naar me roept...."

"Waarom kan ik het niet weerstaan!?"

het probleem is...

Proberen te stoppen werkt juist averechts

Dit heb je inmiddels eerder gehoord:

Dat wat we proberen te weerstaan, blijft bestaan.

Misschien herken je ook wel van die avonden waarop je je dan van tevoren bedenkt "ik ga vanavond niets pakken". En hoe harder je dit probeert, hoe meer jouw gedachten continu afdwalen naar alles wat er in de koelkast, vriezer of voorraadkast ligt.

Helemaal niet gek!

roadmap

Met de roadmap uit deze cursus onderzoek je jouw dieperliggende behoeftes in de avonduren, op die momenten waarop je verlangt naar iets lekkers.

Want je kan jezelf iets niet zomaar afpakken, als het een waardevolle functie heeft.

En geloof me, dat heeft het écht! Het heeft helemaal niets met jouw wilskracht te maken.

stap voor stap videolessen

In de verschillende videolessen leer je meer over de verschillende soorten honger: 

Waar kunnen we allemaal naar hongeren in de avonduren? En hoe kunnen we die honger ook op een andere manier voeden?

Deze videocursus is onderdeel van onze uitgebreidere Blij Dieetvrij Club, en is alleen hier apart beschikbaar voor maar € 47. 

Faq

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus?


  • Er wordt direct na jouw betaling via het systeem een account voor jou aangemaakt op het Blij Dieetvrij leerplatform (te vinden op https://community.blijdieetvrij.nl).
  • Je ontvangt inloggegevens in jouw mail: check voor de zekerheid de spamfolder. Heb je niets ontvangen, kun je altijd even een nieuw wachtwoord aanvragen, of een mailtje sturen naar saskia@blijdieetvrij.nl 
  • Via dit online leerplatform krijg je toegang tot de online cursus, die je in jouw eigen tempo kan volgen. 
  • Bij de cursus vindt je een download in PDF, die je kunt downloaden en printen, mocht je dat willen.


Hoelang heb ik toegang tot deze cursus?

Je kunt de masterclasses in jouw eigen tempo volgen en je behoudt (levenslang) toegang.

Waaruit bestaat deze cursus precies?

De masterclass bestaat uit 4 video's, een roadmap (te downloaden in PDF), en een fijne boekentip, om je stap voor stap te helpen onderzoeken waardoor jouw onrust rondom eten in de avonduren ontstaat. Want het is vaak nou eenmaal veel meer dan gewoon lekkere trek. ;) Dat zelfbewustzijn is goud waard, en het helpt je op uiteindelijk op een dieper liggende niveau te werken aan meer rust rondom eten.

jopy:

Wat een verrijking al die wijze lessen, sessies en verhalen van de altijd positieve Saskia! De modules hebben mijn ogen geopend om weer tot mezelf te komen. Super ervaring! Ik heb veel interessante modules en livesessies gevolgd. Je werkt aan jezelf voor jezelf. Het heeft me veel gebracht! Het heeft me weer met beide benen op de grond gezet.

Twijfel niet: zoveel wijze woorden!

vera:

"Ik vind Saskia's kennis ongelooflijk. Ik heb al veel therapie gehad, verschillende soorten, maar bij Saskia heb ik het gevoel dat ze meer begrijpt waarom het soms niet lukt en ze geeft je daar hele goede tips en uitleg over. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en hoef ik geen "trucs" te leren om met dingen om te gaan die uiteindelijk toch niet lukken.

Dit is echt doorleefd en doorvoeld. Diepe dankbaarheid!"

marjan

"Ik ben bij Saskia gestart omdat ik totaal niet goed in mijn vel zat. Ik had veel eetbuien en veel te veel gewicht. Juist die psychologische insteek maakte dat ik me inschreef.

Saskia is enthousiast, open, spontaan, gedreven, empathisch, behulpzaam en met veel tact helpt ze relativeren. Tegen een ander zou ik willen zeggen: Investeer vooral in jezelf, daar krijg je nooit spijt van!! De lessen van Saskia hebben mij zoveel meer inzicht gegeven in de oorzaak van mijn eetpatroon. Ik ben nu eindelijk in staat om het veranderen!"

Over blij dieetvrij

Saskia koopman

Sociaal psycholoog, MSc.

Ik ben sociaal psycholoog, online trainer en mindset coach. Met mijn programma's help ik zelfbewuste vrouwen breken met eetbuien en emotie eten, en weer te vertrouwen op hun lijf. 

Zodat ze zich vrij voelen van obsessieve gedachten over eten, en aandacht kunnen besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven.

“Het perfecte cadeau voor jezelf, voor meer zelfinzicht & zelfcompassie.”