stop met eindeloos jojoën en start met intuïtief eten.

Stap uit die vicieuze cirkel van diëten en overeten en vind eindelijk rust in jouw relatie met eten met deze masterclass bundel.

Herken jij dit?

 • Zit jij vast in een leven lang lijnen zonder blijvend resultaat?
 • Sluit jij geregeld bepaalde voedingsmiddelen uit, om er vervolgens voor jouw gevoel in door te slaan?
 • Denk je de hele dag door aan eten, snoep je met vlagen in het geheim?
 • Heb je last van eetbuien en/of overeten?
 • Maak je je erg veel zorgen over jouw lichaamsgewicht en merk je dat het getalletje op de weegschaal jouw levensgeluk bepaalt?
 • Heb je met alle tegenstrijdige voedingsadviezen geen flauw idee meer wat je nu eigenlijk wel of niet "zou moeten eten"?

en wil je graag...

 • Nooit meer voor jouw gevoel op maandag, of met het nieuwe jaar "opnieuw moeten beginnen" met gezond(er) eten of afvallen? 
 • Voor goed uit die vicieuze cirkel stappen van diëten en overeten?
 • Je minder zorgen maken over jouw lichaamsgewicht, en niet vaker naar bed gaan met een schuldgevoel over alles wat je hebt gegeten?
 • Minder last hebben van cravings (en eetbuien)?
 • Je minder zorgen maken over wat je eet, en wat daar allemaal in zit?
 • Eindelijk rust vinden rondom eten, en een liefdevolle relatie met eten ontwikkelen? 


Met de Intuïtief Eten Intensive

01

Zorg je voor jouw gezondheid

Als ik stop met diëten: is dit dan niet heel erg ongezond? Is dat niet hetzelfde als "mezelf laten gaan"? 

Intuïtief eten is zoveel meer dan gewoon alles eten wat je wilt. Intuïtief eten helpt je in het creëren van een gezonde relatie met eten. Helemaal als je het stapsgewijs en met de juiste begeleiding aanpakt.

Het geeft jou het zelfvertrouwen en de tools om te leren luisteren naar jouw lichaam en te reageren op jouw persoonlijke behoeften. Het leert je om onderscheid te maken tussen fysieke honger en emotionele honger, en helpt je gaandeweg telkens meer ontdekken over waar jouw lichaam precies op floreert (je ontwikkelt lichaamswijsheid!). 

02

Bevrijd je jezelf van jouw eetregels

Regels en richtlijnen rondom eten zijn één van de belangrijkste veroorzakers van jojoën, chaotisch eetgedrag en een obsessieve relatie met eten. Juist omdat we er (onbewust) telkens tegen blijven rebelleren.

Door te gaan eten op intuïtie en die regels en richtlijnen stapsgewijs los te laten kun je uit die obsessieve relatie met eten stappen en jouw zelfvertrouwen rondom eten vergroten

Wees eens eerlijk: hoeveel tijd ben jij dagelijks druk met nadenken over wat je moet eten, of je zorgen maken over wat je hebt gegeten? Wat zou je met die waardevolle tijd allemaal wel niet kunnen doen?03

Vergroot je jouw levensgeluk

We zijn geneigd om alleen maar bezig te zijn met onze fysieke gezondheid en ons zorgen te maken over wat we eten, en of we wel genoeg sporten. Maar daarmee vergeten we dat er een hele hoop anderen facetten onderdeel uitmaken van onze gezondheid!

Verschillende onderzoeken laten zien dat intuïtief eten ook goed is voor jouw mentale gezondheid. Het verlaagt jouw stresslevels en vergroot jouw welzijn en levensgeluk. Je laat obsessieve gedachten over eten en jouw lichaam achter je en creëert tijd en mentale ruimte om te besteden aan datgene wat je écht gelukkig maakt.

Ontdek Intuïtief Eten Intensive + de unieke bonussen!

De intuïtief eten intensive 2.0

Dit is dé uitgebreide 10-delige module waarin je stap voor stap meer leert over de principes van intuïtief eten en hoe je stap voor stap uit de vicieuze dieetcirkel kunt stappen en leert eten op gevoel. 

Na 3 jaar Blij Dieetvrij, honderden deelnemers en meer dan 24 live Q&A sessies met deelnemers aan dit programma, hebben we een 2.0 versie opgenomen van dit belangrijke basisprogramma, waarin we de meest belangrijke obstakels bespreken én je de allerbeste tips & tricks meegeven.

bonus 1.) de masterclass "omgaan met (de angst voor) gewichstoename"

Leer omgaan met de angst die je ervan weerhoudt écht rust te vinden rondom jouw lijf en eten.

Ook al weet je al zoveel van vrij en intuïtief eten, dan nog kan het zijn dat het je niet lukt. Omdat je diep van binnen bang bent om aan te komen.

In deze masterclass help ik je omgaan met deze angst, zodat je écht die vrijheid rondom jouw lijf en rondom eten kan gaan ervaren. Deze masterclass bestaat uit een zeer waardevol werkboek met (schrijf-)oefeningen en een 5-delige video-serie.


bonus 2.) DE MASTERCLASS "SNACKEN IN DE AVONDUREN"

Waar komt jouw snack- of snaaibehoefte in de avond vandaan? En hoe kun je hieromtrent lief zijn voor jezelf én jouw lijf?

Stop met het plakken van een pleistertje op iets wat mogelijk te maken heeft met een dieperliggende behoefte! In de video hieronder vertel ik je meer over de opzet van deze masterclass.

bonus 3.) de masterclass "food fears"

"Eet dit, niet dat. Nee, dat is ook niet goed voor je!" Er is zoveel bangmakerij rondom voeding in de media te vinden. En als je álle zogenaamde experts zou gaan geloven, kun je bijna helemaal niets meer eten.

Food Fears is een uitgebreide 6-delige masterclass waarin we in verschillende lessen induiken op de verschillende angsten rondom voeding. We kijken naar suiker, koolhydraten, vet, e-nummers en bewerkte voeding en de link met bepaalde ziektes.

Met als doel: stap voor stap meer rust vinden rondom álle voedingsmiddelen, door jouw angsten in perspectief te plaatsen.

Over Saskia

Sociaal psycholoog, MSc.

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als psycholoog, online trainer en opleider. Met mijn online programma's, heb ik sinds 2018 al > 3000 zelfbewuste vrouwen mogen helpen in het breken met eetbuien en emotie eten, en rust te vinden rondom eten. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met restrictief eten, onzekerheid over mijn lijf, en iets waarvan ik vrij zeker wist dat het een echte "suikerverslaving" moest zijn.⁠

Vanwege mijn eigen chaotische relatie met eten, ben ik de psychologie van eten ingedoken en volgde ik verschillende opleidingen over eetgedrag, intuïtief eten, Health at Every Size (HAES®) en lichaamsbeeld.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat we ons weer vrij voelen van obsessieve gedachten over hun lichaam, en aandacht kunnen besteden aan datgene waar we écht gelukkig van worden. Zodat we ons lichaam weer claimen en gebruiken als ons eigen instrument, in plaats van dat we het continu beoordelen van de buitenkant.

Wat anderen zeggen?

"


"Ik heb nu alle lessen van de Intuïtief eten Intensive gevolgd, en ik kan zeggen dat alle stukjes van de puzzel nu op zijn plek vallen. Mijn grootste succes in dit proces is dat ik heel relaxed ben geworden wat eten betreft. Ik ervaar geen cravings meer, omdat ik mezelf echt laat proeven van wat vroeger "een verboden vrucht" was. Ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ook die gewoonte om, na de kids in bed welterusten te hebben gezegd, naar beneden te gaan met alvast het idee dat ik een stuk chocola of toetje zou eten als ontspanningsmoment, is er niet meer. De gedachte niet, de behoefte ook niet. Het is ook interessant om te merken dat mijn smaak kieskeuriger is geworden, ik kies heel precies wat ik ga eten, wat ik erg lekker vind en soms is dat juist iets gezonds."


isabel

"


"Voor ik met Saskia's programma startte zat ik vast in een leven lang lijnen zonder resultaat. Ik sloot altijd voedingsmiddelen uit omdat ze teveel suiker of vet bevatten, om er vervolgens in door te slaan. Inmiddels let ik niet echt meer op wat ik eet, maar ik eet alleen als ik er echt zin in heb en ik stop als ik genoeg heb. Het is inderdaad niet normaal dat ik zo met (niet) eten bezig was! Ik ga er nu relaxter mee om. Voor vrouwen die twijfelen om mee te doen aan haar online programma zou ik zeggen: doen! Het geeft je een veel rustiger leven."


hannet

"


"Voordat ik meedeed aan het online programma was ik altijd bang voor gewichtstoename. Ik had schrik om "anders bekeken te worden" als ik een ander gewicht zou hebben. Nu na afloop van het programma ben ik milder voor mezelf. Ik durf meer te eten en probeer elke dag meer tevreden te zijn met mijn eigen lichaam. Saskia is zeer toegankelijk, ze heeft een rustige stem, die heel aangenaam is om naar te luisteren. Daarnaast is alles wat ze doet wetenschappelijk onderbouwd. Ik ben zo ontzettend blij dat ik Saskia heb leren kennen!"


reinhilde

De intuïtief Eten Intensive

voor die gezonde relatie met eten

297

eenmalig (of 6 maandtermijnen van €50)

Start met intuïtief eten, en duik met bonussen ook in de angsten en obstakels die je daaromtrent kunt tegenkomen, zodat je écht rust vindt rondom eten. 

 • De Intuïtief Eten Intensive, versie 2.0 + het stap voor stap digitale werkboek
 • De masterclass "Omgaan met de angst voor gewichtstoename" + de download met waardevolle schrijfopdrachten
 • De masterclass "Snacken in de avonduren"
 • De 6-delige masterclass "Food Fears"
 • Toegang tot een online academie waar je alle lessen op jouw eigen tempo kunt volgen (met app!)
 • Levenslang toegang tot al deze masterclasses een eenmalige betaling van maar €297, of 6 x €50

100%

Niet goed geld terug

100% niet goed, geld terug garantie

Als je onverhoopt merkt dat dit programma toch niet bij je past, kun je binnen 14 dagen gebruik maken van de niet goed geld terug garantie. Loop je tegen problemen aan, stuur dan gerust even een berichtje naar support@blijdieetvrij.nl, zodat we je waar mogelijk verder op weg kunnen helpen of je aankoop ongedaan kunnen maken. 

Wat onze klanten ons schrijven

FAQ.

Hoe krijg ik toegang tot deze cursus?

 • Zodra je je aanmeld, wordt via het systeem een account voor jou aangemaakt op het Blij Dieetvrij leerplatform (te vinden op https://community.blijdieetvrij.nl). Hier vindt je deze masterclass bij de lesmaterialen op de Academie. 
 • Je ontvangt inloggegevens in jouw mail: check voor de zekerheid de spamfolder. Heb je niets ontvangen, kun je altijd even een nieuw wachtwoord aanvragen, of een mailtje sturen naar saskia@blijdieetvrij.nl 
 • Via dit online leerplatform krijg je toegang tot de replay van de online masterclass, die je in jouw eigen tempo kan volgen. En kan herbekijken zolang je lid blijft.

Is deze cursus ook mobiel te volgen?

Jazeker! Je vindt ons leerplatform ook via de app genaamd Huddle. Dit is een app waarmee je dus ook op een prettige manier de videolessen op jouw mobiele telefoon kunt bekijken.

Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus?

Je hebt levenslang toegang tot deze cursus.

 

Dat betekent dat als Blij Dieetvrij ooit stopt (wat we in de nabije toekomst uiteraard niet verwachten), dat we er dan voor zorgen dat je alle materialen kunt downloaden.

Zo behoudt je dus altijd toegang tot deze materialen, mochten we ooit stoppen met het gebruiken van de online leeromgeving.

Wat als de cursus toch niet bij me past?

Je kunt 14 dagen lang gebruik maken van onze niet goed geld terug garantie. Als je merkt dat deze cursus niet is wat je ervan had verwacht, krijg je je geld terug. Mocht je hier gebruik van maken, heb je uiteraard geen toegang meer tot de lesmaterialen. 

Zijn dit andere programma's dan in de Blij Dieetvrij Club?

Nee. Dit zijn dezelfde programma's als in de Blij Dieetvrij Club (De Blij Dieetvrij Club is ons online membership!). 


Het grote verschil is dat je met deze aankoop levenslang toegang krijgt en behoudt tot de lesmaterialen (zonder terugkerende kosten). Je kunt de lessen dus helemaal op jouw eigen tempo volgen, en ze er altijd op een later moment weer even bij pakken. 


Let op! Bij deze masterclass bundel zit dus géén toegang tot de community en live sessies van de Blij Dieetvrij Club. Het is een zelfgestuurd programma.

Is deze cursus geschikt voor mij als ik worstel met een eetstoornis?

Als jij gediagnosticeerd bent met een eetstoornis, dan krijg je in veel gevallen via de gezondheidszorg persoonlijke begeleiding van een gedragstherapeut. En dat kan ik je ook zeker aanraden. 

Het is altijd lastig om te zeggen of iets een eetstoornis is, of gewoon een licht chaotische relatie met eten (iets wat we in de huidige dieetcultuur veel zien!). 

Twijfel jij of je een eetstoornis hebt? Neem dan vooral eerst contact op met de huisarts. 

Intensieve 1-op-1 begeleiding is dan in veel gevallen vooraf écht noodzakelijk.

Dit programma is helaas geen vervanging van reguliere (medische) zorg. Maar kan wel een fijne aanvulling of nazorg zijn, blijkt uit ervaring van andere deelnemers. 

Is deze cursus geschikt voor mij als diëtist of voedingscoach?

Ja natuurlijk! Ik train regelmatig diëtisten en anderen professionals op het vlak van lichaamsbeeld. Maar ik merk ook dat er tegenwoordig veel behoefte is om iets bij te leren over intuïtief eten en ook de angsten en obstakels die we daaromtrent kunnen ervaren. Obstakels die jouw klanten misschien ook wel herkennen!

Het is uiteraard niet de bedoeling dat cursus wordt gekopieerd voor zakelijk gebruik. Maar je bent uiteraard vrij om de lessen te volgen om zelf meer bij te leren, en deze kennis bijvoorbeeld te gebruiken in jouw coachings-gesprekken met klanten!

Stap uit die vicieuze cirkel van gevoelens van falen, schuld en schaamte.