wat anderen zeggen?

Anne

Ik meldde me aan op het moment dat ik voor mijn gevoel alle controle kwijt was over mijn eten en door de stress/emoties van de eerste lockdown iedere dag mijn emoties aan het weg eten was.

Ik had de hoop dat ik kon leren om op een andere manier om te gaan met emoties en dat ik daarmee weer mijn oude gewicht zou bereiken. Dat eerste is gelukt en het tweede vind ik nu eigenlijk niet meer zo belangrijk (wie had dat gedacht...). Ik zit beter in mijn vel dan ooit. Ik ben blij met wie ik nu ben.

Saskia mag echt ontzettend trots zijn op hoe haar programma inhoudelijk in elkaar zit! Stiekem heb ik al best wat dingen gebruikt in de behandelingen die ik binnen de basis GGZ geef aan volwassenen... Ik wil haar bovenal bedanken voor de steunende, altijd positieve en compassievolle woorden."

lisanne

"Als ik terug kijk naar een jaar geleden dan stond ik mijlen ver van mezelf vandaan. Ik was het contact volledig kwijt. Ik kan nu veel beter naar de signalen van mijn lichaam luisteren en die gebruiken om te observeren hoe het met me gaat. Dat is iets wat ik bij Saskia ben gaan leren en daarna zelf steeds meer in de praktijk ben gaan brengen. Ik voel me nu veel dichter bij mezelf en heb het gevoel dat ik mezelf een mooi leven wil geven.

Saskia heeft me heel veel van haar wijsheid gegeven. En in mijn beleving heb ik samen met haar de eerste stappen terug naar mezelf gezet. Ik heb zo veel gehad aan alle masterclasses en materialen. Vandaag heb ik nog een paar Feal + Heal-oefeningen gedaan en dat voelde weer zo prettig. Wat ze in de Blij Dieetvrij club heeft neergezet is van grote waarde! Dat ze nog maar meer vrouwen mag bereiken met al haar goede werk. En ik weet, mocht ik het toch enorm missen, dan kan ik altijd weer terug komen!"

“89% van de vrouwen laat zich weleens weerhouden door haar eigen lijf, om datgene te doen wat haar gelukkig maakt.”