Welkom jij!

In de afgelopen 5 jaar mocht ik al meer dan 3000 vrouwen helpen naar een liefdevolle relatie met eten en een veerkrachtig lichaamsbeeld. Het maakt niet uit in welke fase je zit. Je hoeft het niet alleen te doen.

Stop jouw strijd met eten!

Download de gratis masterclass "Ontspannen Eten" en ontdek hoe je een geweldige relatie met eten creĆ«ert en voorgoed jouw strijd met eten stopt. 

Over Saskia

Sociaal psycholoog, MSc.

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam als psycholoog, online trainer en opleider. Met mijn online programma's, heb ik sinds 2018 al > 3000 zelfbewuste vrouwen mogen helpen in het breken met eetbuien en emotie eten, en rust te vinden rondom eten. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met restrictief eten, onzekerheid over mijn lijf, en iets waarvan ik vrij zeker wist dat het een echte "suikerverslaving" moest zijn.ā 
ā 
Vanwege mijn eigen chaotische relatie met eten, ben ik de psychologie van eten ingedoken en volgde ik verschillende opleidingen over eetgedrag, intuĆÆtief eten, Health at Every Size (HAESĀ®) en lichaamsbeeld.

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat we ons weer vrij voelen van obsessieve gedachten over hun lichaam, en aandacht kunnen besteden aan datgene waar we Ć©cht gelukkig van worden. Zodat we ons lichaam weer claimen en gebruiken als ons eigen instrument, in plaats van dat we het continu beoordelen van de buitenkant.

Bestel het lichaamsbeeld-journal:

"Thuiskomen in je lijf"