fbpx

"Ik help je graag naar een relaxte relatie met eten!"
- Saskia

Voorgoed af van eetbuien, emotie eten, en weer genieten zonder schuldgevoel

Masterclass "Af van eetbuien" (gratis)


Heb jij de afgelopen maand:
  • Het gevoel gehad dat je gewoon te weinig wilskracht had?
  • In een eetbui meer gegeten dan je echt nodig had?
  • Jezelf schuldig gevoeld over iets wat je had gegeten?
  • Een poging gedaan om slecht eetgedrag te compenseren?

Hoe fijn zou het zijn als (gezond) eten minder een obsessie zou zijn?  Als je eindelijk afscheid kunt nemen van ongezonde (eet)gewoontes of eetbuien?

In deze gratis masterclass leer ik je de essentie van een slechte (eet)gewoonte én hoe je hier voorgoed afscheid van kunt nemen. Jij kunt deze bekijken vanuit je luie stoel!
Blij Dieetvrij Club Product Overzicht

de Blij Dieetvrij Club!


Deze club gaat je dag in dag uit weer het vertrouwen en de kracht geven om de eindeloze boodschappen van de media van je af te laten glijden. Zodat jij jouw balans kunt vinden rondom eten en jouw gevoelens van zelfacceptatie gaat vergroten. 

Stop met jojo-en, overeten, eetbuien... en voel je weer awesome in jouw eigen lijf! Krijg toegang tot mijn allerbeste lessen en ontdek dé plek voor continue support.

Online coaching rondom eetgedrag, eetbuien en overeten

Happy MIND Healthy BODY programma


Dit unieke online coachingsprogramma is voor jou, als je af wilt van schuldgevoelens rondom eten. Als je last hebt van emotie eten of eetbuien. Of als je het zat bent om telkens weer opnieuw met jouw goede voornemens te starten aan een nieuw eetpatroon of dieet. 

Kies voor de deep-dive: in 10 weken en 20 online lessen kun je een totale mentale make-over verwachten!

Zoek je een persoonlijke coach die jou helpt om een gezonde relatie met eten te vinden?

VIP coaching


Ben jij je bewust van de gedachten die je in de weg staan? De regels die jou tegenwerken? En wil jij af van vervelende eetbuien, en met een vrolijkere en nuchtere aanpak naar voeding kunnen kijken?

Ik heb iedere maand een beperkt aantal plekken voor 1-op-1 coaching. Heb jij hier interesse in, omdat je nu écht slagen wilt maken? Plan dan hier onder een gratis digitaal kopje thee in om kennis te maken!

Vragen over één van mijn producten?