"Ik help je graag naar een relaxte relatie met eten!"
- Saskia

Voorgoed af van eetbuien, emotie eten, en weer genieten zonder schuldgevoel

Masterclass "Af van eetbuien" (gratis)


Heb jij de afgelopen maand:
  • Het gevoel gehad dat je gewoon te weinig wilskracht had?
  • In een eetbui meer gegeten dan je echt nodig had?
  • Jezelf schuldig gevoeld over iets wat je had gegeten?
  • Een poging gedaan om slecht eetgedrag te compenseren?

Hoe fijn zou het zijn als (gezond) eten minder een obsessie zou zijn?  Als je eindelijk afscheid kunt nemen van ongezonde (eet)gewoontes of eetbuien?

In deze gratis masterclass leer ik je de essentie van een slechte (eet)gewoonte én hoe je hier voorgoed afscheid van kunt nemen. Jij kunt deze bekijken vanuit je luie stoel!
Blij Dieetvrij Club Product Overzicht

de Blij Dieetvrij Club!


Deze club gaat je dag in dag uit weer het vertrouwen en de kracht geven om de eindeloze boodschappen van de media van je af te laten glijden. Zodat jij jouw balans kunt vinden rondom eten en jouw gevoelens van zelfacceptatie gaat vergroten. 

Stop met jojo-en, overeten, eetbuien... en voel je weer awesome in jouw eigen lijf! Krijg toegang tot mijn allerbeste lessen en ontdek dé plek voor continue support.

Radicale Zelfacceptatie challenge productafbeelding

Radicale Zelfacceptatie challenge


Voel jij je weleens ongelukkig als je in de spiegel kijkt? 
Vind je het lastig om jouw lichaam te omarmen, en ervan te houden zoals het nu is? Ben je  voor jouw gevoel continu bezig met het veranderen van jouw lijf?

Dan is het de hoogste tijd om korte metten te maken met dat venijnige obstakel dat jou de weg verspert naar geluk en een relaxte relatie met eten!

Doe mee met de #radicalezelfacceptatie challenge!

 

Zoek je een persoonlijke coach die jou helpt om een gezonde relatie met eten te vinden?

VIP coaching


Ben jij je bewust van de gedachten die je in de weg staan? De regels die jou tegenwerken? En wil jij af van vervelende eetbuien, en met een vrolijkere en nuchtere aanpak naar voeding kunnen kijken?

Ik heb iedere maand een beperkt aantal plekken voor 1-op-1 coaching. Heb jij hier interesse in, omdat je nu écht slagen wilt maken? Plan dan hier onder een gratis digitaal kopje thee in om kennis te maken!

Vragen over één van mijn producten?