De handleiding "omgaan met lastige opmerkingen & gesprekken" 

tijdelijke gratis download tijdens de decembermaand ?

Download hem hieronder!

(Ben je toevallig al clubmember? Dan vindt je hem hier op de membersite.)

Andere mensen die praten over hun nieuwste dieet. Over het gewicht dat ze zijn verloren. Of de opmerkingen die ze maken over wat jíj eet, of over jouw lijf.

Het zijn de (helaas) lastige opmerkingen en gesprekken die we moeten leren navigeren. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door!

Wat kan je zeggen, als anderen vertellen over hun geweldige nieuwe dieet, terwijl jij je juist los probeert te maken van diëten?

Hoe voorkom je dat je jaloers wordt op het gewichtsverlies van iemand anders? En dat dit je triggert om weer in de vicieuze cirkel van diëten en overeten te stappen?

Wat kun je doen, met die vervelende opmerkingen over jouw lijf? Van jouw moeder, tante, of collega? Het is niet gek dat de feestdagen alleen hierdoor al extra onrustig kunnen voelen. Of dat die gesprekken alleen al, ervoor zorgen dat je verlangt naar een nieuw dieet.

DEZE LASTIGE OPMERKINGEN EN GESPREKKEN KUN JE NIET VERMIJDEN.

JE KUNT ZE VERWACHTEN.

We leven in een maatschappij die doordrenkt is van de dieetcultuur en het slanke schoonheidsideaal. En veel mensen weten niet eens wat die dieetcultuur is, en dat ze erdoor gedreven worden.

Verwacht niet van anderen dat ze het snappen als je je hier tegen afzet. Verwacht die gesprekken en opmerkingen. En leer ze navigeren.

In deze handleiding help ik je hierin graag op weg!

De gids is normaal gesproken alleen beschikbaar voor Blij Dieetvrij Club-members, maar tijdens deze december-maand doe ik hem je graag cadeau.

Veel liefs,

saskia