Leer eten op intuïtie, maak van eten weer een feest!

Download hier mijn Mindful Bites magazine met tips & 12 overheerlijke recepten!

Saskia Koopman Blij Dieetvrij

Heb je al talloze diëten geprobeerd?

Heb je het gevoel dat je wilskracht tekort komt? 

Baal je van schuldgevoelens rondom eten? 

Wil je weer genieten van lekker eten?

Ik help je naar een gezonde balans, een vredige relatie met eten en meer zelfliefde!

Wat kan ik voor jou betekenen?


Reken af met eetbuien

Ik leg je in een live-sessie uit hoe slechte eetgewoonten werken. En nog belangrijker, ik vertel je hoe je er van af komt!

Meld je hier direct aan voor mijn gratis online masterclass!

Vind jouw gezonde balans

Zeg je tegen jezelf dat je nooit meer taart, ijs of chocolade mag?Dan is de kans groot dat je er over gaat dromen! Leer te vertrouwen op je lijf, zonder jezelf restricties op te leggen!

Voel meer liefde voor je lijf

Slank zijn is niet hetzelfde als gelukkig zijn. Wat heb je aan een kleinere maat, als je jezelf nog steeds “niet mooi genoeg” voelt? Reken af met het stemmetje dat jou een slecht gevoel geeft!

Saskia Koopman, Psycholoog

Saskia Koopman, MSc.

Ik ben psycholoog, kookboekauteur en ervaringsdeskundige als het gaat om breken met eetbuien. Ik werk als mindset coach met de principes van mindful & intuïtief eten. Ik geloof dat gezondheid niet afhangt van gewicht, en help vrouwen inzien hoe mooi hun lichaam is. Het is mijn missie om jou te helpen naar jouw gezonde balans, zodat eten weer een feestje wordt!


Als ik niet aan het werk ben vind je mij trouwens in het bos of in de keuken, waar ik mijn peuterzoon alvast leer koken. Ik heb een passie voor puur eten, maar geniet ook graag van pancakes, pizza en chocolade. 


“Stap uit de vicieuze cirkel van diëten, over-eten en gevoelens van falen, schuld of schaamte

Stop voorgoed met diëten!

We tellen calorieën in speciale apps, of tellen macro’s in ons eten. We beginnen het ene na het andere dieet en maken ons obsessief zorgen over we wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgen. Maar vooral over of we niet teveel eten.

We eten niet meer uit liefde voor ons lichaam, maar om dat lichaam te veranderen. Of in het gareel te houden... 


Ben jij dat diëten,  overeten en die gevoelens van schuld en schaamte ook zat? Wil jij niet langer ongelukkig worden van jouw gezonde levensstijl?

Teveel op jouw bord

Je bent slim en succesvol, en toch worstel je met eetbuien of emotie eten?  Je vraagt je af waarom je zoveel wilskracht hebt in jouw rol als zakenvrouw of moeder, maar zo verrekte weinig als het draait om eten?


Jij weet wat gezond eten is, maar worstelt in het vinden van een ontspannen relatie met eten? 


Ik help je om te ontdekken waar je écht naar hongert en hoe je emotie eten aanpakt bij de kern.

Wat anderen over mij zeggen


"


Ik dacht dat ik al een hoop wist over gezond eten en zocht toch nog naar dat ene programma wat me nog gezonder kon laten eten. Na het volgen van de duidelijke en enthousiaste lessen van Saskia is mijn hele kijk op eten veranderd


Myrddin

Deelnemer HMHB programma

"


Jouw energie is gewoon heel fijn, daar heb ik veel baat bij gehad. Jouw lessen waren steeds weer boosts te noemen, ik kon steeds weer aanhaken op jouw energie en daar positiviteit uit halen. Ik zie jouw cursus als laatste kers op mijn taart na mijn groeiproces van de laatste 5 jaren.


Gita
Deelnemer HMHB programma

"


In het begin word je jezelf bewust van hoe en wanneer je eet. Daarna zijn de lessen opbouwend en leer je om de regie weer in eigen handen te krijgen. De webinars zijn een hele fijne aanvulling op de cursus. Dank je wel!


Simone
Deelnemer HMHB programma

Lees mijn nieuwste artikeleneen eetbui voorkomen in 4 stappen


De eerste hap leidde tot alleen nog maar meer happen. Zonder dat ik bewust genoot van het eten wat ik in mijn mond stopte.  Die eetbui voorkomen, waar je achteraf zoveel spijt van hebt: Hoe doe je dat? Ik beschrijf in deze video graag welke 4 stappen je kunnen helpen. ...


Van suikervrij naar anti-dieet


Met een diepe zucht stapte ik in de auto. Het werk zat er weer op. Mijn koffer, en alle trainersspullen waren gepakt, en het was tijd het conferentiecentrum te verlaten. Ik was moe, en overprikkeld. Wie had er ooit gedacht dat ik als introvert zo voor de groep zou staan? ...