Online cursussen 

Wil jij zelfstandig meer bijleren en een duik maken in een specifiek topic? Dan zijn de losse online cursussen voor jou!

Je behoudt toegang tot de materialen, dus kunt deze helemaal op jouw eigen tempo volgen.⁠

Emotie eten intensive

Heb jij ooit geleerd hoe je jouw emoties de ruimte kon geven? We leven in een maatschappij met een emotie-fobie. Dat maakt, dat we onze emoties soms al van jongs af aan leren weg te stoppen. Iets wat voor sommigen van ons effect heeft op ons eetgedrag.

Stop met het plakken van een pleistertje op jouw emotionele eetbuien en leer hoe je jouw emoties écht kunt reguleren!  Bouw aan jouw emotionele intelligentie met de  Emotie Eten Intensive en krijg tijdelijk ook de module "Bite-Sized" cadeau, over stap voor stap omgaan met overeten!

Vertrouwen op jouw lijf

Als deze maatschappij je dag in dag uit aanmoedigt om jouw lichaam te zien als een object, wat je van buitenaf moet beoordelen, hoe leer je dan weer stap voor stap te vertrouwen op jouw lijf? Hoe leer je contact maken met jouw lijf, en luisteren naar jouw lichaamssignalen? Hoe ga je van denken naar voelen?


Ga op jouw eigen tempo aan de slag met de praktische oefeningen uit deze online cursus stap voor stap aan de slag met het ontwikkelen van bodyfulness: liefdevolle aandacht voor jouw lichaamssignalen.

Facing your fears - bundel

Ik vroeg vorig jaar zo'n 5000 vrouwen wat hun grootste obstakels waren rondom intuïtief eten. Nou, mijn mailbox ontplofte. ? En weet je wat me opviel in de reacties? Het belangrijkste overkoepelende thema was angst: We zijn bang om aan te komen, of om NIET af te vallen, omdat dat voor onze gezondheid mogelijk beter zou zijn. We zijn bang voor bepaalde voedingsmiddelen, of bang om onze eetregels los te laten. En die angst beperkt ons in het écht vinden van rust rondom eten.

In deze bundel ga je aan de slag met die angsten. Je krijgt life-time acces tot de volgende programma's en masterclasses:

  • Omgaan met (de angst voor) gewichtstoename;
  • Van angst naar vertrouwen: doorbreek zelftwijfel & zelf-sabotage;
  • Zelf-accepterende lichaamspraat: hoe je stopt met stressen over jouw gewicht;
  • Food Fears: Omgaan met de angst voor bepaalde voedingsmiddelen.

advies over welk programma voor jou HET beste is?

Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier. Dan kijken we met liefde even met je mee!