september 7

Ik snap lichaamsacceptatie, maar ik voel me niet goed in mijn lijf

0  comments

Je snapt het concept van lichaamsacceptatie maar voelt je niet goed in jouw lijf. Je snapt intellectueel gezien het concept van lichaamsacceptatie prima. Je weet dat het je zou kunnen helpen. Je weet ook heel goed dat diëten en lijnen niet werkt. Je volgt al allerlei body positive accounts op social media, las talloze boeken en beluisterde podcasts over lichaamsacceptatie. Maar je worstelt gewoon nog steeds ontzettend met hoe je je voelt in jouw eigen lijf.

Dit komt heel vaak voor, dus weet allereerst dat je hierin niet alleen bent! We bespreken dit gevoel, en wat je daaraan kan doen, uitgebreider in deze podcast.

blij dieetvrij podcast Seizoen 4 - Aflevering 2

Ik snap lichaamsacceptatie, maar worstel met hoe ik me voel in mijn lijf

Beluister hier deze aflevering!

Vergeet je niet te abonneren op mijn podcast via bijvoorbeeld Itunes, als je op de hoogte wilt blijven van de allernieuwste afleveringen. En schroom niet om een linkje naar de podcast te delen met jouw familie of vrienden, als je denkt dat deze aflevering mogelijk waardevol voor ze kan zijn.

Saskia Koopman lichaamsbeeld psycholoog

Download onze gratis video: "De snelste manier om de strijd met jouw lijf te stoppen"


Tags


Dit vind je misschien ook interessant?

De 5 niveau’s van emotie eten

De 5 niveau’s van emotie eten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}