november 16

Is intuïtief eten ook voor mij als ik heel graag wil afvallen?

0  comments

Afvallen & intuïtief eten, gaan die twee eigenlijk samen? Ik geef je een inkijkje van de reactie die ik achterliet naar iemand die me dit schreef: ik kan diep van binnen mijn lichaam met al deze kilo's niet accepteren, en daarom twijfel ik zo over de intuïtief eten en gewichtsneutrale aanpak.


blij dieetvrij podcast Seizoen 4 - Aflevering 3

Ik wil stoppen met eindeloos diëten, maar kan die wens om gewicht te verliezen niet loslaten

Beluister hier deze aflevering!

Vergeet je niet te abonneren op mijn podcast via bijvoorbeeld Itunes, als je op de hoogte wilt blijven van de allernieuwste afleveringen. En schroom niet om een linkje naar de podcast te delen met jouw familie of vrienden, als je denkt dat deze aflevering mogelijk waardevol voor ze kan zijn.

Download hier de gratis masterclass "Ontspannen eten: de grootste obstakels in het vinden van rust rondom eten"


Hoe komt het, dat je nog steeds in gevecht bent met eten en met jouw lijf?


In deze gratis masterclass onderzoek je de relatie met eten die jíj hebt, en leer je welke stappen jij kan zetten om je eindelijk écht ontspannen te voelen rondom eten


Download de masterclass hieronder, en kijk hem in jouw eigen tijd terug!


Tags


Dit vind je misschien ook interessant?

De 5 niveau’s van emotie eten

De 5 niveau’s van emotie eten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}