januari 8

Af van mijn suikerverslaving (en perfectionisme rondom eten)

1  comments

Ik deel in deze podcast de opname van het interview met Evelien Bijl. Deze nam zij met mij speciaal op voor haar eigen perfectionisme-podcast! Ik vertel in het interview meer over hoe ik ging van me 'suikerverslaafd' voelen naar dieetvrij zijn en intuïtief eten. En we praten uitgebreid over de valkuil van perfectionisme (rondom eten). De podcast zit bomvol tips en tricks!

Wil je de 4-delige video-serie "Af van mijn suikerverslaving" ontvangen? Meld je dan voor 17 januari (2020) hier aan: https://blijdieetvrij.nl/challenge/

Hoe ging ik van me 'suikerverslaafd' voelen, naar dieetvrij zijn en intuïtief eten?

Press play, en dan vertel ik je er alles over!

Ik werd geïnterviewd door Evelien Bijl

Ik vertelde in haar podcast mijn hele verhaal. Over hoe ik me tijdens mijn job als trainer in het bedrijfsleven verslaafd voelde aan suiker. (Iets wat voor mij misschien slechts een afleiding was, van wat er écht speelde). Ik vertelde daar al in deze podcast-aflevering meer over!

En ik praat met haar uitgebreid over wat ik heb ontdekt over chaos rondom eten, én wat we als vrouwen nodig hebben om eindelijk rust te vinden. 

Het is een interview van zo'n 50 minuten geworden, dus ik zal hem dit keer niet helemaal uitwerken in een artikel. Luister vooral via de linkje hierboven (of via jouw favoriete podcast kanaal),  naar het interview!

“Als je één ding onthoudt uit dit verhaal: je bent niet stuk! Er is niks mis met je wanneer je obsessief bezig bent met eten, je hebt alleen te leren dat je oké bent, zoals je bent.”


Saskia Koopman

Voel jij je gewoon niet te vertrouwen rondom eten? Wil je af van jouw 'suikerverslaving'?

Heb je het idee dat je jezelf wel regels MOET opleggen, omdat het anders de spuigaten uitloopt?

Dan wil je ik aanraden om in januari mee te doen aan mijn "Af van jouw suikerverslaving" challenge. En dit is niet de standaard eet-gewoon-wat-minder-suiker challenge. Ik weet hoe je je voelt. Ik heb die gevoelens van verslaafd zijn aan suiker ook écht jaren gehad.

Dus voel je je verleid om in januari mee te doen aan één of andere afvalrace of programma.? Doe het niet. En doe vooral mee aan de gratis challenge. In ga je meenemen in de psychologische kant van het eten. In waar die gevoelens van verslaving vandaan komen. En hoe je weer rust en balans kunt terugvinden. 

Ben je al wat langer met mij aan het werk? Dan ga je misschien niet veel nieuws leren in deze challenge. De challenge kan wel een mooi startpunt zijn om vriendinnen om je heen wat meer mee te nemen in wat je aan het doen bent. Ik start namelijk waar zij voor jouw gevoel mogelijk nog zijn of in vastzitten: vanuit die dieetmentaliteit. Deel dan vooral deze link met ze: https://blijdieetvrij.nl/challenge/

"Creëer een geweldige relatie met eten en stop jouw strijd met eten voorgoed!"

(ook als je voor jouw gevoel alles al eens hebt geprobeerd!)


Tags

eetbuien, intuïtief eten, suikerverslaving


Dit vind je misschien ook interessant?

De 5 niveau’s van emotie eten

De 5 niveau’s van emotie eten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}