november 21

De Blij Dieetvrij Podcast is live! (+ Aflevering 1)

0  comments

Jaaa, goed nieuws! De Blij Dieetvrij podcast is geboren! En ik moet toegeven, het is wel een beetje een last die van mijn schouders valt. Video's opnemen is ook leuk, maar niet altijd even praktisch. En als je toevallig al op mijn e-maillijst staat, dan weet je waarschijnlijk ook dat bloggen (of sowieso foutloos schrijven!) niet mijn sterkste kant is. 😉

Met deze podcast kan ik je meenemen in de beste tips, inspirerende verhalen en strategieën, om een geweldige relatie met eten en met jouw lijf te creëren. Alles wat jij nog hoeft te doen is je abonneren op mijn podcast via bijvoorbeeld Itunes, zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van de allernieuwste afleveringen. 

Dan ben ik vanaf dat moment jouw audio-coach on demand. Oortjes in en gaan!

Tijd om te luisteren? Press play!

Wat kun je verwachten in de Blij Dieetvrij podcast?

In de Blij Dieetvrij podcast ga ik deze vragen beantwoorden, en meer:

  • Hoe stop ik de eeuwige strijd met eten?
  • Hoe kom ik af van eetbuien, emotie eten, of overeten? 
  • Hoe vindt ik rust in mijn relatie met eten, en hoe leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn eigen lijf?
  • Hoe voorkom ik dat ik wordt meegezogen in de nieuwste dieetrages, en de cultuur van nooit slank genoeg, nooit fit genoeg of mooi genoeg? 
  • Hoe leer ik meer genieten ván mijn lijf, en erop vertrouwen?

Mijn bedoeling is om zoveel mogelijk openheid te creëren rondom deze thema's, en je ook mee te nemen in mijn eigen verhaal. Hoe ik het eeuwige opletten, bijhouden en me zorgen maken over mijn lijf losliet en eindelijk voedselvrijheid en zelfacceptatie vond. 

Ik geloof dat het tijd wordt om de obsessieve gedachten over eten los te gaan laten, zodat er weer ruimte komt voor datgene waar je écht gelukkig van wordt!

Benieuwd naar de masterclass die ik benoem ik de aflevering? Download hem direct hieronder!

"Creëer een geweldige relatie met eten en stop jouw strijd met eten voorgoed!"

(ook als je voor jouw gevoel alles al eens hebt geprobeerd!)


Tags

intuïtief eten, lichaamsbeeld, podcast, zelfliefde


Dit vind je misschien ook interessant?

De 5 niveau’s van emotie eten

De 5 niveau’s van emotie eten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}