november 11

Last van eetbuien? Let op jouw gedachten!

1  comments

Heb je last van eetbuien? Dan wil ik het graag met je hebben over over de kracht van jouw gedachten! En mocht je nu denken; die twee hebben toch niets met elkaar te maken... !? Scroll dan gerust meteen door naar de mini-training in de video hieronder!

Maar eerst even dit. Ik ben al een tijdje bezig met het analyseren van gedachten. Toen ik in 2014 nog als trainer werkte in het bedrijfsleven gebruikte ik dit motto bijna dagelijks: "niet dippen, maar dimmen".

DIP-pen, staat daarbij voor Denken in Problemen. En DIM-men, natuurlijk voor Denken in Mogelijkheden. 😉 

En nu nog steeds besteed ik met de Blij Dieetvrij clubleden zoveel tijd en aandacht aan gedachten. Aan dat wat we allemaal wel niet denken.

Omdat, dat is waarmee je uiteindelijk écht jouw eetgedrag kan gaan beïnvloeden. In de onderstaande video vertel ik je hoe dat zoal werkt!

Last van eetbuien? Onderzoek welk verhaal jij jezelf erover vertelt!

play
Deze video is een collectie van stories opgenomen voor Instagram.

De selffulfilling prophecy

Heb je daar weleens van gehoord? Het idee dat, dat wat je denkt (jouw gedachte) ook de waarheid (realiteit) wordt?

Hoe zou het zijn als je niet zou denken "oké, dus ik moet gewoon chocolade gaan eten als ik daar zin in heb, ook al zorgt dat voor eetbuien de komende dagen?"

Maar: "oké, als ik die chocolade in huis haal, dan ga ik daar lekker van genieten, en dan ga ik daarna gewoon weer verder met mijn dag?"

Jouw gedachten beïnvloeden jouw gedrag direct. Want de kans is groot dat jij de dingen doet, die in lijn liggen met jouw verwachtingen!

Wil je meer leren over eetpsychologie en hoe je jouw strijd met eten kan stoppen? Download dan hieronder gerust de gratis masterclass.

"Creëer een geweldige relatie met eten en stop jouw strijd met eten voorgoed!"

(ook als je voor jouw gevoel alles al eens hebt geprobeerd!)


Tags

eetbuien, intuïtief eten, overeten


Dit vind je misschien ook interessant?

De 5 niveau’s van emotie eten

De 5 niveau’s van emotie eten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}