maart 20

Angst, stress eten en het coronavirus

0  comments

Ik heb een extra podcast voor je opgenomen, omdat ik het wel goed vond om wat extra support te bieden waar mogelijk. Het is natuurlijk voor velen van ons een periode die ons extra stress en angst oplevert. Vaak uit zit dat in een toename van emotie eten, of stress eten.

Maar het kan ook zijn dat je jouw zorgen op dit moment (onbewust) projecteert op jouw lijf. Dat je je plotseling extra zorgen maakt over jouw lijf, of over of je wel gezond genoeg eet. Misschien maak je je druk over of je niet te weinig sport. En misschien lonkt het oude vertrouwde restrictief eten, opletten, lijnen of calorieën tellen wel even extra naar je?

Ik vroeg op Instagram waar mensen op dit moment zoal tegen aan liepen, en die reacties zijn de leidraad geweest voor deze aflevering. Ik hoop je met de podcast vooral gerust te stellen en je bewust te maken van wat er mogelijk onder de waterlijn speelt Ik hoop dat mijn opdrachten ervoor zorgen dat je extra ruimte kunt creëren voor zelfcompassie.

Aflevering 15: Angst, stress eten & het coronavirus

Press play!

Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Luister vooral naar de podcast. (Ik heb nog geen tijd gehad om de podcast uit te schrijven. ;))

“Dit coronavirus zorgt ervoor dat je voor een groot deel onbewust in automatische defensie mechanismen schiet. Jouw lichaam zoekt naar geruststelling.”

Saskia Koopman


Wil je extra support, of juist nu graag aan de slag met al mijn online tools en trainingen?

Of je nu vooral lid wilt worden speciaal voor de community, voor de live-sessies, of juist zodat je in alle rust met de trainingen aan de slag kan gaan, dat maakt niet uit. Tags

eetbuien, eetgedrag, intuïtief eten, ongezond, overeten, podcast, stoppen, suiker, suikerverslaving


Dit vind je misschien ook interessant?

De 5 niveau’s van emotie eten

De 5 niveau’s van emotie eten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}